pozdrav.. |
Post Reply |
Author | |
mesi
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Ožujak 2012 at 19:57 |
pozdrav ekipa,nov sam na forumu.. Imam 20 god,vjezbam vec oko godinu ipo u teretani.. Visok sam 185,80 kg.. Zanima me koristi li ko mutant mass,pa bi zelio cuti misljenje,kakav je,posto svi govoru da je dobar,tija bi cuti neko ko ima iskustva s njim..
|
|
Jack Sparrow
Cita FAQ Joined: 15 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozz mesi
ja sam sada popio 2.2 kila,da ti iskreno recem i ja sam citao kako ga hvale ali nisam zadovoljan,pušiona teška,pio sam druge wheye i ukusniji su,ovaj je bio bijele boje,neznam što su mi poslali ali kad staviš mjericu u shake i razmutiš,živa voda je a ove druge koje sam pio od cokolade lijepo su punija,masnija i gusta...ti kako znaš ili uzmi i provaj ili nemoj,ja pogriješio... pozz
|
|
mesi
Cita FAQ Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha,ok.. Nego ja tek kad sam poce,prvo sam pija daymatize,i bilo je nekih promjena.. Dobija sam par kila,cistok misica.. Pa sam neko vrijeme,vjezba bez icega,pa sam naravno pa u kilama.. Onda sam uzea mega mass 2000,i creatin monohidrat,i mogu ti reci da sam jako zadovoljan,i promjena se brzo vidi...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |