vjezbe nakššš;n poroda |
Post Reply |
Author | |
mudroslovka
Viden/a u gymu Joined: 28 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Sijecanj 2008 at 23:19 |
U zadnje cetiri i pol godine imala sam tri poroda, to se odrazilo na moje tijelo tako da mi se spustila maternica i mjehur te ne smijem raditi nikakve vjezbe koje naprezu trbusne misice, isto tako niti trcanje, skakanje i sl. E, sad kojim bi se sportom mogla baviti da vratim prijasnji izgled, odnosno da ucvrstim tijelo, pogotovo trbuh, plivanje...ili...? Ak netko zna, bila bih zahvalna! |
|
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto ne bi pocela sa pilatesom!
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
S obzirom na navedene probleme najbolje bi ti bilo da se savjetujes kod svog doktora jer on tocno zna sto ti smijes i sto ne smijes raditi.
|
|
mudroslovka
Post Options
Thanks(0)
|
Bila sam na pilatesu ali se tamo na svim vjezbama naprezu trbusni misici. Mislim da cu kasnije u teretanu, na bicikl, mozda neko manje dizanje tereta. Za sada krecem na plivanje...pa cu vidjeti. |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Plivanje smijes... dobra ti je voznja bicikla...i hodanje...odnosno tcanje...ne znam koliko mozes trcati...pa mozda da krenes sa hodanjem...brzim...ne laganim... A mozes se naravni i posavjetovati sa lijecnikom koje vjezbe smijes a koje ne...ali hodanje, plivanje i bicikl sigurno smijes... |
|
mudroslovka
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, bila na plivanju super se osjecam samo sto sam bez kondicije, pa sam se previse isforsirala pa me bolili misici.
|
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam imala slican problem i nisam se usudila ni nasmijat vec sam se malo popiskila ginkac mi savjetovao vjezbice stiskanja.ono probaj npr.kad sajedis(onda je i najlakse)stisnuti kao da zadrzavas urin i tako cim vise puta(ako hoces bas nesto vjezbati upisi trbusni tamo ti ima vjezba bas za taj dio tijela,a i zabavit ces se)-meni pomoglo
|
|
mudroslovka
Post Options
Thanks(0)
|
To su Kegelove doma ih nemam vremena radit, a na trbusni vec idem i stvarno pomaze. Hvala na savjetu!! |
|
bekica
Viden/a u gymu Joined: 21 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 64 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemas beda
|
|
veronika
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam rodila prije 20 dana. Uvijek sam se bavila nekim sportom, redovito vozila bicikl i rolala se te obavezno isla 2xtjedno na crobic. I u trudnoci sam puno setala i kretala se.. Zanima me slijedece...koliko mora vremena proci da mogu opet u teretanu, na crobic, na bicikl...z Nisam dobila previse kg u trudnoci ali jednostavno zelim cim prije doci na svoju kilazu i ucvrstit tijelo
HVALA |
|
marina16
Viden/a u gymu Joined: 20 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
cestitke na djetetu!!
pa nisam strucnjak,a i premlada sam da bi imala iskustva,ali mislim da trebas polagano zapocet,bez forsiranja,velikih napora onda kada se smatras spremnom Edited by marinaš6 |
|
od sutra idem na dijetu I VI©E VJE®BAM!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |