sandbag |
Post Reply |
Author | ||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Ožujak 2012 at 21:19 |
|
zpdj
pozz,svima! imam pitanje. imam 44 god. bila sam debela(80kg),sad imam 55,visoka oko 162 cm. pocela sam vježbati,(jer sam se omlohavila),lagano.sama doma, samo na pilates lopti,i bucice od 3kg. pronašla sam ovdje zanimljivih stvari i savjeta. gledam dosta i bodyrock tv,i tražim vježbe i isprobavam. pocela sam prije godinu dana i sve više radim i vježbam i sve više toga mogu,bez obzira na godine. sad vidim mišice za koje nisam ni znala da ih imam i zadovoljna sam izgledom,napokon,ali htjela bi vidjeti koliko mogu postici,sama doma bez odlaska u teretanu,i htjela bi još malo nabiti mišicnu masu,tj. definirati još mišice. no,napravila sam prirucnu vrecu za vježbanje,od cca 8kg,i moram priznati da mi je to premalo,jer mogu s njom "lamati" bez problema i raditi vježbe. sad bi kupila sandbag,ali moje pitanje,napokon,može mi netko dati savjet od koliko kg da kupim,ne bi htjela pretjerati da se ne ozlijedim unaprijed zahvaljujem na savjetima! pozz! |
||
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sta si preko njihovog shopa to uzela, mislim od bodyrock.tv-a jer i ja razmisljam o tome, ali nikako da se odlucim
javi dojmove kad je nabavis :)
|
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
jutro! ne nisam niš od njih uzela,sama sam nekaj skemijala sa starom torbom i napunila ju,nije loša,ali nije to-to! baš bi si kupila,samo neznam koju kilažu. odnosno trebam savjet kaj da kupim,da mi nebi bilo preteško pa da se ne polomim! |
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad nadjem nekaj javim,pozz! |
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo sad sam vidjela da ima i tu na webshopu, sandbag,20kg,319kn.
malo mi je to preskupo,a i preteško,rekla bi. |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ima po internetu hrpa videa kako napraviti svoj kao ovaj https://www.youtube.com/watch?v=8TbliUSUsWg&hd=1 |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
baba44
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala! probat cu!
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |