Brzo nabijanje ''forme'' |
Post Reply |
Author | |
Mortair
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2012 at 21:15 |
Pozdravljam, pisacu kratko , jer toliko i vremena imam, znaci potrebna mi je pomoc oko sastavljanja plana za slijedece :
~Imam 20 dana,da dobijem snagu/sposobnost da uradim slijedece -50 sklekova -50 trbusnjaka Trenutno sam u losoj formi(usljed konzuimiranja ogromnih kolicina alkohola/cigareta xD),isto tako,u odmornom stanju,mogu uraditi: -28 sklekova -30 trbusnjaka Znaci,jako mi je bitno da postignem tu formu, u 20 dana,iz razloga sto se prijavljujem na konkurs koji zahtjeva isto..motiv mi je jak,tako da sam odbacio cigarete i alkohol.. Ukoliko mi mozete pomoci sa programom,kako da iskoristim tih 20 dana, bio bih vjecito zahvalan. vremena imam do 19.04.2012... Hvala unaprijed...
|
|
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
20 dana je malo...nemozes trenirat ni svaki dan jer moras i odmorit misic.
znaci nemas ni 20 dana treninga imas max 15 a i to je puno.
nadam se da ce ti netko dati pozitivan savjet ali ja mislim da si se malo prekasno sjetio, uhvati se nazad alkohola i cigareta
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Navij si sat da zvoni svaka 3 sata i tada radi 50 sklekova,ako ne ide u komadu 50 odmoriš malo pa sve dok ne dodješ do 50,prsa do poda,javi nam da li na tebi radi ova metoda,na mene je djelovala ali ja ne pijem i ne pušim.Extremne situacije zahtjevaju extremne mjere.
Edited by Igor - 29 Ožujak 2012 at 22:40 |
|
Mortair
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
''
Navij si sat da zvoni svaka 3 sata i tada radi 50 sklekova,ako ne ide u komadu 50 odmoriš malo pa sve dok ne dodješ do 50,prsa do poda,javi nam da li na tebi radi ova metoda,na mene je djelovala ali ja ne pijem i ne pušim.Extremne situacije zahtjevaju extremne mjere. '', i svaki dan tako? :P
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |