pozdrav svima |
Post Reply |
Author | |
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Travanj 2012 at 16:13 |
Pozdrav svima
evo nije prošlo ni dvije godine kako sam clan ove nazovimo to internet zajednice, a vec sam skužio temu na forumu "fitovci predstavite se" ( ništa sttrašno i inace tako kopcam ) pa reko da i ja kažem nešto o sebi, krajnje mi je vrijeme. inace natežem se uglavnom s kilama i tu se i vrtim na fitness.com-u oko mršavljenja i vježbi, sve u svemu zahvaljujuci malo aktivnijim forumacima to natezanje j nekad na moju stranu a nekad baš i nije ovisi o godini. najviše što sam uspio skinuti bilo je 24kg negdje 2010. god nakon cega sam stao tj vratio se doma u pž i iz nekog samo meni poznatog razloga nisam nastavio trenirati... No ugl. otkrio sam jednu super teretanu doma: fitness klub Mario pa sad krecemo ponovo do neke idealne težine od koje sam odmako dobrih 35kg. (vratio sam onih 24 i još malo gratisa dobio...) zA sve dobre ideje i savjete sam tu i svi su mi dobrodošli nadam se da ce ih biti jer od ovog tjedna zasukujem rukave i krecem u akciju pa da vidimo ako uspijem mislim da cu i blog napisati..hehehe NO UGL. POZDRAV SVIMA |
|
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
oni koji malo bolje citaju nek zanemare pogreske u pisanju...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |