BioTech? |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | |
Stribi
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Sijecanj 2007 at 23:03 |
jel se isplati kupovat to? sudeci po cijenama ocito nije nesto vrhunsko...
|
|
ne postoji objektivna stvarnost, sve je stvar subjektivnog dozivljaja
|
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaobilaziti u sirokom luku.
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Biotec ima kavlitetne sirovine
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Otkud to znas?? |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Receno mi je tako i vidim citat
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok znaci zans sa sigurnoscu.Ok nema problema kad je tako |
|
|
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je apsolutna glupost.
Biotech je bio na neovisnoj analizi i rezultati su porazavajuci. Ne samo da se sastav ne slaze s onim sto pise na kutiji(na š00 grama nije 80 grama proteina nego 70) vec je i pronadena velika kolicina neke zelene NEIDENTIFICIRANE tvari. Tko voli nek izvoli. Za sve koje zanima detaljnije neka pretraze forum teretana.net. |
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ovo iznad sam napisao vise ironicno. Btw jedan moj prijatelj je nosio taj whey (bio tech-ov)na analizu(da se uvjeri zasto nije dobar) analiza je pokazala da taj proizvod sadrzava tu neku zelenu tvar -analizom nisu mogli utvrditi sta je ona. Ali posto neki ljudi tvrde da je on veoma kvalitetan i misle da su nase tvrdnje neutemeljeno neka ga slobodno koriste
|
|
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
a kad odnesete na analizu druge proizvode je kao bolje..Joj..
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nitko ti nije zabranio da ga konzumiras (biotech) |
|
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slyster, cije ti proizvode (protace) koristis?
|
|
Slyster12
Post Options
Thanks(0)
|
Ja koristim Proteine od Sciteca.Najbolji omjer kvalitete i cijene.
|
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
ima i boljih od sciteca.Ne mislim pritom na biotech. |
|
Slyster12
Post Options
Thanks(0)
|
Ima boljih ali i duplo skupljih.S tim da kvaliteta nije duplo veca.
Dakle neisplativo.Ja koristim scitec prilicno dugo a probao sam dosta drugih proizvodjaca i do sada sam prilicno zadovoljan scitecovim proteinima. |
|
themaja
Post Options
Thanks(0)
|
mene osobno smeta sto na njihovim proizvodima ne pise od kuda je protein..pricaju da je sirutka, a u sastavu pise soja.a sojini proteini, su manje vrijedni.jedina stvar koju ja smatram neisplativom je kad ne znam sto kupujem
Edited by themaja |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ali scitecovi su tako njam, njam.... Biotech nisam ni probala pa ne znam, ali ove sto sam do sada papala, scitecovi mi imaju najfiniji okus.
|
|
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |