Novi clan! |
Post Reply |
Author | |
matejj100
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Travanj 2012 at 17:49 |
Iz Zagreb sam, imam 25 godina i totalno sam se zapustio, e zato sam tu jer je kranje vrijeme
da neš napravim od sebe dok ne bude prekasno ak vec nije a i imam par pitanja koja nisam znao kome postavit a citajuc ovaj portal vidim da ima jako puno normalnih i zdravih ljudi koji su spremni pomoc!! Primjer : trcim na tramvaj il bus i onda ne mogu pol sata doc k sebi jer mi srce hoce iskocit i vrti mi se i ne mogu doc do zraka i da ne nabrajam dalje (isto i sa vecim brojem stepenica) Prema tome pozdrav svima, veselim se druzenju i treniranju! Lp |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro došao Matej,nije nikada prekasno a na pravom si mjestu.Koliko si zapustio se?
|
|
matejj100
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije tak strašno (bar po meni), 183 cm i 82 kg ali taj manjak kondicije je i to me uzasno zivcira
plus tu su i kriticne tocke koje moram smršavit i pošto jaako volim jest treba mi neka kombinacija da ne jedem iza 6,7 jer se i bolje osjecam!! imam neke sjebane gene da sve ide u guzicu pa to moram smršavit podhitno!!!! to i je najveci razlog kaj sam tu... |
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bitno je i šta jedeš,nije problem jesti iza 19:00h navecer,ribu,posni,orašaste plodove,napiši od cega se sastoji tvoj dnevni jelovnik.Moguce je da vrtoglavicu imaš i od anemije,a što se da korigirati prehranom,pokušaj za pocetak neke vježbe sa tijelom a kada malo ojacaš svakako ubaci rad sa utezima,pogledaj malo po stranici ima dosta toga da se nauci.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Matej, dobrodošao!
Za stražnjicu preporucam vježbe - cucanj i iskorak s opterecenjem. Naj vježbe za noge i dupe.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |