Sretan Uskrs! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Travanj 2012 at 00:10 |
|
Fitness.com.hr tim zeli svim FITovcima i FITovkama sretan Uskrs!
Uzivajte u sunkici i jajima, to ionako i nije toliko losa klopa. Pripazite kolicinski na francusku salatu i sl. jela, ne treba snjima pretjerati! Uzivajte i javite sto ste klopali!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
GOSPODIN B.
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 123 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, takodjer
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, takodjer !
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala, i ja takodjer svima želim sretan Uskrs i dobar tek!
Šunkica, jaja...malo pince i kolacica...pa šta je Uskrs bez pince? Od utorka idemo ozbiljno |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvela, Sretan Uskrs svim forumašima i vašim obiteljima!!!! Znam da je grijeh ali razmišljam o polsatnom treningu danas, još netko?? |
||
Thor
Viden/a u gymu Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja se pridružujem cestitkama, sretan vam Uskrs !!
|
||
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto bi bio grijeh? Ja sam upravo odradila pol sata, jer je izbor bio izmedju prosjedit to vrijeme ili se malo razmrdat..pa nije bilo teško odlucit :) i ne zato što sam jela, odradila bi ga svejedno :) |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja danas necu.. I Bog je nedjelju odmarao ;)
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa crkveno je grijeh raditi nedjeljom a kamo li za najveci kršcanski blagdan, ljudi se trebaju odmarati, ali manje ce me prat grižnja savjesti radi svega pojedenoga |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Crkveno je štošta grijeh pa svejedno to rade oni koji bi trebali biti uzor u tome, ali to su sad neke druge teme Ja sam u nekom drugom filmu i radim po svom ali svakome svoje, necu ulaziti u to
|
||
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe.. glupo je osjecat griznju savjesti radi ne obavljenog treninga, jer samim time ti trening ne predstavlja zadovoljstvo, nego nekakvu obvezu...
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sretan Uskrs i svima želim samo ono najbolje od života!
Budite mi zdravi, pozitivni, veseli . Od viška novca glava ne boli pa vam i to od srca želim, ali što više cijenite i male stvari jer u njima se skrivaju one prave vrijednosti |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kakav grijeh, odradi trening ako ti je to želja! Ali priušti si danas malo šunkice i jaja..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
I pogace!!! |
||
|
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala,i vama takodje želim Sretan Uskrs.
|
||
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sretan Uskrs svima takodjer
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |