Filip - pomoc |
Post Reply |
Author | |
AmarS
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Travanj 2012 at 22:38 |
Zdravo svima!
Ja sam filip,imam 15 god.,visok sam 187 cm i imam 86-87 kg.Znaci trebala bi mi pomoc i savjeti kako mršaviti,kaj jesti i tako.Pošto sam još u razvoju nisam htio ništa eksperimentirati s prehranom prije nego tu pitam neke koje imaju iskustva s tim.Vecinom bih se htio fokusirat na skidanje sala sa bokova jer mi to najviše smeta,cak više od trbuha.Imam kod kuce kucni bicikl i utege ako bi to moglo necemu pomoci. Hvala unaprijed! p.s Htio sam pitati pošto redovno izlazim subotom van,šteti li alkohol mršavljenju ? Ako da,kako? Edited by AmarS - 29 Travanj 2012 at 23:38 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nisi htio experimentirati sa prehranom pošto si još u razvoju, ali redovno subotom alkohol ne škodi razvoju pa to možeš ?
|
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma neee sreco, kako si to uopce mogao pomisliti |
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
AmarS ima 15 godina, nije se sigurno naucen rodio...
Alkohol je visoko kalorican a ne sadrzi vitamine, minerale ili druge hranljive tvari, pritom sprijecava. normalno iskoristavanje vitamina iz hrane koju konzumiramo. Alkohol se u organizmu pretvara u materiju zvanu acetat. Nivo acetata u krvi posle pijenja votke npr. je 2,5 puta veca od normalne. Ovaj povišen nivo acetata onemogucava gubljenje sala. Kada nivo acetata raste, acetat je pušten u krvotok i zamenjuje salo kao izvor energije. tijelo jednostavno izgori više acetata, a manje sala. Nece te ubit piva ili dve ponekad, ali trebalo bi stvarno maximalno da izbjegavas alkohol... |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali je ocito naucio piti alkohol u svojim godinama, a ne vjerujem da misli da je alkohol koristan u bilo kojem pogledu |
|
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma zna on sigurno da nije to dobro, ali bi rado da cuje da jeste
Svi ponekad trazimo izgovor za nesto, da zabijemo glave kao nojevi u pjesak |
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
šalimo se malo Ma ja ga zapravo podržavam što se raspituje o tome, zaslužuje svaku pohvalu. Ja sam u njegovim godinama bila ista, odnosno gora jer nisam uopce razmišljala o posljedicama, štetnom djelovanju. Samo naprijed
|
|
AmarS
Post Options
Thanks(0)
|
pa htio sam pitat da saznam koliko je 2-3 piva tjedno (subotom) stetno,puno ili malo
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
2-3 piva tjedno nije stetno,2-3 piva dnevno za tvoje godine je previse
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da je 2-3 piva dnevno stetno za bilo koje godine
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
AmarS
Post Options
Thanks(0)
|
haha hvala šta ste to pojasnili ali ima tko kakav savjet za trening kod kuce,prehranu ? :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |