Fitness aplikacija |
Post Reply |
Author | |
Steve500
Cita FAQ Joined: 07 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Svibanj 2012 at 19:19 |
Poštovani,
da li netko zna neku aplikaciju u kojoj možete dodavati obroke, pratiti formu vs prehrana itd., malo ne nezgodno rucno svaki put racunati.. Nešto tipa programa eFitness na www.efitness.biz.hr ; program je savršen, dodavanje obroka, alerti kada pojedem manje od x proteina, uh itd., cak i spavanje itd., jako je lijepo pratiti po grafikonima i ucitati razdoblje kada si napredovao za usporedbu. I ako ima neki da mogu raditi template obroka, da ne moram svaki put ponovo unositi hranu. Jedini je problem što je program demo, a nemam sada love placati 150 kn. |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima fitday.com i calorieking.com sta ja znam za prehranu a ovo ostalo ne znam dal ima.
|
|
Steve500
Cita FAQ Joined: 07 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
calorieking duplo skuplji i nije baš nešt, ovaj prvi preloš.. aj ako još neko ima koji :P predobro je ovak pratiti prehranu..
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
dietorganizer, meni savršen :)
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
MyFitnessPal
|
|
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |