fucus |
Post Reply ![]() |
Author | |
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Travanj 2008 at 01:29 |
jel tko probao pit algu fucus za ubrzavanje metabolizma i ciscenje tijela od celulita?
|
|
![]() |
|
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vidim da ocito nitko nije... evo ja sam je danas kupila pa vam javim rezultate kroz neko vrijeme..
|
|
![]() |
|
evo ja vam se javljam s jednom kilom manje u 2 tj
![]() |
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
uuu...dobra si!
![]() ![]() nije valjda samo to zbog fucusa?? |
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
to sam i ja htjela odmah pitati! sto je sa celulitom? jeli se mice? ![]() REVOLUCIJA NA POMOLUUUUUU |
|
By:©parogica:)
|
|
![]() |
|
ja mislim da se mice - ne znam vise ni sama kad se svaki dan gledam u ogledalo
![]() |
|
![]() |
|
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Mislim da je ovo presudno. ![]() |
|
![]() |
|
i ja mislim.. ali ima tu i fukus ulogu pripomoci
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |