zategnuta guza |
Post Reply |
Author | |
mrsavica
Viden/a u gymu Joined: 10 Travanj 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2008 at 23:24 |
hej ljudi, ja sam mrsavica i vjerujem da je ovo problem svake cure-mlitava guza. imam lijepo oblikovane guze,ali su premekane, joj sve bih dala da ih mogu nekako podignuti, ucvrstiti ali da ne izgubim na velicini , cak bi volila da je mogu jos malo i povecati. ne idem u teretanu ali bi htjela se bviti trcanjem ili koji je najbolji sport za zatezanje i podizanje?
|
|
jopica
|
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjezbaj pilatesove vjezbe za donji dio tijela ("pilates obecanje" knjiga)... + imas na netu vjezbe za guzu sa velikom loptom... ako ih pravilno radis vidjet ces rezultate kroz kojih mj dana uzet cemo u obzir da e tako kod mene bilo s tim da ja to nisam vjezbala samo 3xtj kak pise u knjizi vec skoro pa svaki dan sto na kraju ispadne 5-6x tj, necu rec 7..
Edited by jedna_mala |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
I zadovoljna si rezultatima? Ja poceh sa knjigom... vidjet cemo. |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
prezadovoljna - mrak mi je knjiga ucvrsti ti tijelo samo tako i naravno dobijes dosta na snazi i kondiciji.. |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Puno cucnjeva i ostalih vjezbi za guzu i gdje god krenes - pjesaci!
|
|
orka
Viden/a u gymu Joined: 05 Srpanj 2018 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpisujem ovo s pješacenjem.... ja živim na 9.katu i otkako sam pocela ici pješke gore-dolje .... rezulati su VIDLJIVI
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |