Može savjet? |
Post Reply ![]() |
Author | |
Limunada ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 04 Ožujak 2015 Status: Offline Points: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 04 Ožujak 2015 at 23:55 |
Znaci idem u teretanu vec 25 dana, prvotni cilj mi je bio ojačati leđa i izgubiti nešto sala na trbuhu, inače sam i prije teretane dobro izgledala, nisam pazila sto jedem i vrlo često sam znala voziti bicikl na duže relacije. Sada otkako vježbam shvacam koliko je teško izgubiti naslage na trbuhu i to onako da se ništa ne vidi kad se profilom okrenem prema ogledalu, malo sam perfekcionist :P međutim kako se držim pravilne prehrane i vježbam redovito, pogotovo kardio vjezbe, vidim da sam izgubila masu u stražnjici :P vise nije onako prcasta kako je nekad bila ili si zabrijavam...pa eto pitanje kako imati veće dupe a istovremeno smanjiti naslage na trbuhu...that is my wish :)
|
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radi vježbe za stražnjicu sa što većim težinama da mišić naraste.
|
|
Be healthy, be happy.
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |