cišcenje organizma |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2009 at 04:29 |
|
što bi mi savjetovali za cišcenje organizma? sad ne znam koliko je post pametan izbor? jer sad za blagdane sam fakat puno jela - svega i svacega i što je najgore zamijenila dan za noc i pretrpavala se u 3,4,5 ujutro tako se prenatrpano osijecam da je to strašno...
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vein
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 94 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ovdje si se nastanila sa svojim điđi-minđama... Imam dojam da samo cekaš priliku da netko nešto pita a ti bez obzira ima li to veze s temom ili ne pocneš reklamirati herbalife. I ajd da ti napišeš nešto konkretno, pa da se možemo smijati tome, ali ne..ništa. Moram sve ponavljat jel..ne znaš šta je whey a tu nam trpaš to smece koje nije proteina vidilo ko studentski hamburgeri mesa. Ocajno.. Ajde shvati vec više, to što radiš je krivo! |
||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
||
Odin
Viden/a u gymu Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@jedna_mala
Ne vjerujem u cišcenje organizma, jer vjerujem u to da je organizam dovoljno pametan da se sam ocisti - vecina viška kg koja se dobila u ovom kratkom periodu je navucena voda i toga se lako rješiti pod uvjetom da si se vratila na prehranu koju si inace konzumirala prije blagdana. Dakle nikakve kerefeke sa dijetama, detoksikacijama i ostalim, pa nisi jela olovo i spužvu iz madraca, unijela si nešto više kalorija i to je sve. Kako brzo si unijela tako brzo ceš se i riješiti toga - ponavljam, vecinom je to zbog vode. Npr. u mom slucaju, za 4 dana oko božica sam dobio cca 4-5kg, i za isto toliko dana poslije sam se opet vratio na staru kilažu, tocnije izgubio tih 4-5kg. |
||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, da.... lud je.... Ali šta jest, jest, reklamice, reklamice..... Mene je stara uspjela jedan dan prikucati na svoju prehranu pa sam bolovala 3 dana nakon toga. Par dana, hrpa voca i povrca, ribe i sve 5! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@Lega
Malo smo se popravili (avatar)? |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a malo sam poceo jesti |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
šTA TO JEDEš?! Podijeli s ostalim forumašima!
|
||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nadam se da je ova helenita dobila ban
živciraju me ti ljudi koji nemjau pojma, a prave se d aznaju nešto pa pametuju okolo.. |
||
mediterraneo
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neki sirup.. - provjereno
edit: izbrisana reklama Edited by Fitness.com.hr |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma da?? ajde dokaži! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam uvjeren u ucinkovitost. cim mi netko kaže da je nešto provjereno automatski povjerujem jer nemam izbora, da je drukcije on ne bi rekao/rekla da je provjereno. :antilolsmajlic |
||
josipzekic
Viden/a u gymu Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cišcenje organizma
uzet 25 g medicinskog ugljena u prahu istopljenog u vodi i ijekom dana popiti 2 l toplog soka od rajcice i sto vise vode ponoviti tri dana uzastopce pokusajte te dane uobicajne obroke zamijeniti vocem i povrcem u neogranicenim kolicinama Prije spavanja obavezno pojesti LGG i AB kulturu, dva manja. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |