pozz;) |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Knez_
Viden/a u gymu Joined: 29 Rujan 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Rujan 2009 at 17:36 |
Pozdrav iz Karlovca!
Zovem se Matija, a nadimak mi je Knez i imam š8 godina. Igram rukomet, a sport mi opcenito puno znaci u životu. Redovito idem i u teretanu (FIT Karlovac). Od ostalih interesa..hmm.. radim koktele:)) i obožavam izlazit kao i vecina mojih vršnjaka.. Pozdrav svima |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
oplaa pozdrav knez, join us |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Knez_
Viden/a u gymu Joined: 29 Rujan 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe:)) sviđa mi se smajl !!
hvala na dobrodošlici! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome Knez_!
Stay active (na forumu)! |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej Knez, dobro nam stigao!
Nadam se da ceš se dobro osjecati na webu i forumu. Pitaj što god te zanima i ukljuci se! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome Knez
the more the merrier |
|
Knez_
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ekipa još jednom na lijepoj dobrodošlici!
I pitat cu sve što me zanima, a i nadam se da cu moci pomoci i drugima sa svojim savjetima. Ako se netko od vas zatekne u Karlovcu, obavezno odemo na jedno hladno Karlovacko (našu 5. rijeku )! |
|
ne pijem da te zaboravim, nego da te vidim duplo..;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne ne Knez, dolazimo na koktele
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Knez_
Post Options
Thanks(0)
|
ma dogovorenooo:))
|
|
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Knez, welcome!
Ajde, baš mi je drago da ima još netko iz Karlovca na Fitness.com.hr Vec sam mislila da sam jedina... |
|
Liliac
Viden/a u gymu Joined: 22 Rujan 2009 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kate i Knez, niste jedini....ima nas još, ne baš iz Karlovca, ali iz okolice
|
|
Svi mi imamo dva lica. Jedno koje otvoreno pokazujemo, drugo koje skrivamo.
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Super, Liliac, ma to je sve naša županija ka da si ravno iz centra Znaci i ti si u blizini ? |
|
Knez_
Post Options
Thanks(0)
|
opaaaaa
pozdrav sugrađani!! možda se znamo i iz RL-a |
|
|
|
Liliac
Viden/a u gymu Joined: 22 Rujan 2009 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, da u vašoj sam blizini...
Knez, mislim da se se ne znamo, jer sam malcice starija od tebe |
|
Svi mi imamo dva lica. Jedno koje otvoreno pokazujemo, drugo koje skrivamo.
|
|
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam pohvatala RL, moram priznati.
I ja sam "malo" starija. Ali mi je drago da smo se i mi Karlovcani negdje aktivirali. |
|
Knez_
Post Options
Thanks(0)
|
ma mislio sam ono..možda zajedno trcimo na korani na atletskoj ili tako nešto u svakom slucaju, lijepo je vidit da nas ima i ovdje
|
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |