Ultrabrzo mrsavljenje |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2009 at 14:06 |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
E upravo sam htjela staviti taj link i pitati za komentar!!!
Nevjerojatno! Meni zvuci suludo! OK, miš u kavezu nema baš izbora pa pojede koliko dobije. I da, pretio covjek od 200 kila ima itekakvu motivaciju da sreže SVOJ dnevni unos kalorija, što onda vjerojatno dođe na nešto normalno... Ali meni ne pada na pamet da ne jedem pa da se srušim na treningu!? Koja glupost... Edited by Sara89 |
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja znam jednu još bolju. ništa ne jesti. svaki dan. garantirano se mršavi.
|
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma to su budalastine.. ne znaju vise sto izmisliti..hehe
|
||
|
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bas glupost....
|
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cak smo prije nekoliko godina mogli i u medijima vidjeti kako to izgleda u praksi i uvjeriti se da stvarno djeluje. Jest da je motiv bio drukciji ali rezultat je isti. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Logor je dokaz da se bez hrane najbolje mrsavi
|
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jelda? Vukovarci su u Mitrovici imali krišku crnog "suvog leba" sirovo jaje, sirovu hrenovku i nekuhani griz na vodi.. ugl. vjerujem da je thorn ciljao na Branimira http://static.nacional.hr/img/bbb7f7e80452d09cac547š79bafcce ef_large.jpg |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dokazano je da nizak kalorijski unos produljuje život, iako je ova dijeta cisto smece!
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ova dijeta je losa, da.. vec kad se ide na taj sistem, onda se smanji kalorijski unos na minimalni moguci da bi organizam normalno funkcionirao i mrsavis, iako ni to nije zdravo..
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
sfingaaa
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma možeš jesti svaki dan ali stvarno minimalno...
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oprosti? ne shvacam? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma sfingaaa se malo zabunila, jelda sfinga |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Treba razmišljati i u tom smjeru da ima osoba koje dnevno u sebe unesu zaista velike kolicine hrane, pa kada im porcije smanjiš na neki optimalan i normalan br kalorija dnevno - oni to shvacaju kao minimalno. Ne znam da li je kod sfinge isto taj slucaj.
Gym - ti sigurno za sebe ne bi rekla da malo jedeš, jeli tako? Ali usporedi se sa npr osobom koja cijeli život za rucak pojede po npr 2 puna tanjura tjestenine, za dorucak pola kruha sa paštetom i navecer npr pizzu (ima ih vjeruj mi). Daj toj osobi 30 - 50 g zobenih sa mlijekom za dorucak, posni sir za rucak i veceru i taj ce skapavati u pocetku. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina Skviki! Ali ja sam se osvrnula na sfingin primjer jelovnika, ne znam da li si ga vidjela . Ako je misilila na takve minimalne kolicine, onda takav minimum nebi nikome preporucila :) Malo? Ne, nikako, zapravo taman koliko mi treba jer kilaža stoji na mjestu :) Ali to su normalne kolicine hrane koje mi daju dovoljno energije, a da nisam prenatrpana što se dešava u slucaju ovakvog jelovnika kakvog si navela :) A i ova zadnja recenica je opet jedan loš primjer kojem nebi nikom preporucila - tako da bi taj sigurno skapavao od gladi jer ovo sve zajedno nije ništa - ja sigurno tako ne jedem, ne znam što bi me tu držalo na životu uz ovakve treninge Sigurno da svatko ima svoju definiciju minimuma i maksimuma ali ovo su ipak dvije loše krajnosti, a ja predlažem jednu FAQ sredinu |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |