Zakii Lj - FIT u 90 dana! |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2010 at 19:34 |
|
Nadam se da cu se napokon uspijeti prijaviti za natjecanje.Imam 29g i 60 kg. za trenericu bi Marty L. Vježbam i želim uz veliku potporu srediti svoje tijelo nakon trudnoce. Slikice šaljem cim stigne moj osobni fotograf!!
Edited by Zakii Lj |
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozz..kao buduca mama vrlo rado cu pomoci jednoj!
Pošalji slike i sve podatke koje treba po pravilniku! A mi se "vidimo" u inboxu! |
||
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako imaš problema sa postavljanjem slika..
Pošalji mi linkove kada ih postaviš na www.imageshack.us ili mi ih pošalji e-mailom na [email protected] pa ih postavim.. Kako ti je lakše.. Također, reci nam malo više o sebi i svom iskustvu s vježbanjem. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej Zoki,poslala sam ti slike i nadam se da sam uspjela. A sad nešto o meni. Vježbam vec 2-3god s prekidima,imam volju i trebam cvrstu ruku da me vodi kroz ta 3 mj. Znam da je MartyL prava osoba za to. Spremna sam i ocekujem i više nego vrhunske rezultate. Iz Zagreba sam.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slike su postavljene i vidljive.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Molim da se trenerice jave da vidimo tko bi vodio Zakii Lj ..
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
MartyL je gore pristala da ju vodi |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok. Riješeno. Edited by Zoki |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Preimenovao sam temu .. da ne bude - pozz..
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako ide s treniranjem?
|
||
|
||
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
|
ej ekipa evo i mene. Imala sam nekih problema s kompom a i bila sam u bolnici s kceri š0dana a iz bolnice sam se vratila s virusom .Sad sam dobro i idem punom parom naprijed .Znam da sad malo kiksam za drugima al nadoknadit cu ja to brzinom munje.Odradila sam danas trening i osjecam se odlicno .
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo hrabro! Sve stigneš.
Uf, š0 dana u bolnici. :( Sad je kcer ok? |
||
Zakii Lj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad hvala bogu je,jer to je bilo mucenje za mene a i za nju.Treba dijete od 2,9god zadržati u krevetu š0dana. Ali idemo dalje,mamica treba sebe istesati
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bitno da je sada ok....ti virusi sa klincima ove god nisu normalni...vidim ja po svom necaku i klincima od frendova....svako malo je netko bubani..... sad neka sve bude ok za dalje i tebi i kceri , pa da možeš napredovati.... sretno....
|
||
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ne brinem se ja za moju Žaki..budemo mi sve nadoknadile..sad iz priloženog vidim da su mame bolje mađionicari od gospona Coperfielda..
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |