andrea - FIT u 90 dana ! |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Veljaca 2010 at 20:02 |
pozdrav svima!
prijavila bih se za natjecanje iz dva razloga, prvi, meni najvažniji je da nastavim sa zdravim nacinom života koji sam uvela još prošle godine u 6.mjesecu (bilo je i ranije samo ne tako rigorozno, jeo se kruh, nedjjeljni ruckovi..)bilo je raznih varijacija zbog ljeta, ali od š0 mjeseca opet po zdravom furam, a drugi (ne manje važan) razlog je da još malo smršavim i stanjim noge koje su mi po prirodi jace jer sam trenirala veslanje 3 godine, i da trbuh ucvrstim do zavidne razine po prirodi sam izdržljiva, tortura mi nije strani pojam :) od š0.mjeseca prošle godine treniram tc bo dvaputa tjedno, doma znam ponekad napraviti crobni trening,sad kad zatopli svaki dan planiram boraviti na jarunu, što na rolama, što pješke trceci.što se tice iskustva u teretani, pošto sam trenirala 3. godine vesljanje teretana je bila obavezna, tako da tu nisam pocetnik moje mjere : prsa : 89 struk : 76 bokovi : 96 bedra : 5š ruke : 26 težina : 56 visina : š62 napomena : vagala sam se navecer, tako da bi jutarnja kilaža mogla biti 55 kg cilj mi je smršaviti i ucvrstiti tijelo,nemam neku željenu određenu kilažu iz razloga jer mislim da one nisu bitne ako tijelo izgleda cvrsto i zdravo, sutra cu staviti slikice i nadam se da cu biti jedna od š0 sretno izabranih što se tice trenera apsolutno mi je svejedno kome bih ,u slucaju da budem odabrana, pripala jer mislim da ste svi kompetentni i da bi znali što i kako samnom |
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
uh tek sam sad vidla da je portebno napisati još neke stvari, imam 2š. godinu i iz zagreba sam
|
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zamolit cu te da samo napišeš linkove koji vode na slike pa ih ja lako postavim... ako postoji problem oko toga.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
misliš samo copy/paste linka?
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
da |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
http://yfrog.com/j9hpim0597j
http://yfrog.com/5ahpim0594cj http://yfrog.com/64hpim0589j http://yfrog.com/šshpim0588j |
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
ako je moguce kad ceš stavljat ako je ikako moguce da izrežeš ovo bijelo (što je nekoc bila glava) jer ovako izgleda malo glupo dankišen
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, sredio sam slike
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
mucas grasias
sad ovo i na nekaj lici hehhe ajmo treneri, zar je toliko loše, da za mene nema nade da se to dovede do savršenstva? nitko me ne želi |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sad ce tek biti ponuda |
|
andrea
Post Options
Thanks(0)
|
hope so
znaš kak se veli, iz tvojih usta u Božje uši |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
bolje da ne kažem gdje mislim, tak se to kad nas u Os kaže |
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |