New Posts New Posts RSS Feed - Smrznuta hrana
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Smrznuta hrana

Post Reply Post Reply
Author
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Smrznuta hrana
    Posted: 27 Ožujak 2010 at 23:49

prije svega, koje je vase misljenje o smrznutoj hrani (pilecim/purecim prsima, ribi)?

da li i koju smrznutu hranu kupujete?

da li ste probali pileca/pureca prsa iz metroa i koliko se ona ne preporucuju u odnosu na druge proizvodjace?

da li ste probali smrznutu tunu iz lidla? smrdi ko sam vrag dok se ne napravi, ali poslije je obrok samo takav.

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Ožujak 2010 at 23:54

posto moj sef kupuje piletinu u metroa prosle godine san doslovno svaki dan ija piletinu tu brazilsku 5 miseci. nije ni sjena ovoj cekinovoj al je duplo jeftinija, i eto nista mi se nije dogodilo. a mislin da se u brazilu isto zivotinje nesmiju hranit GMO proizvodima pa me ne brine tolko.

dok za ribu smrznutu nisan bas,di ja da u dalmaciji to sranje kupujen, radje iden na peskariju po frisku a i znan dosta ljudi tamo

Back to Top
GajbaPive View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GajbaPive Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2010 at 00:16

procitaj knjigu ''Sjeme unistenja'' pa ces vidjeti da u brazilu ima GMO-a kao i u argentini. mada mene vise zanima nutritivne vrijednosti, razlike u proteinima, itd.

samo sto ja nisan iz dalmacije, a ova u lidu tuna kosta oko 20kn 500g. tak nes...

Back to Top
Kate View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kate Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2010 at 12:30
Ja sve smrzavam sama

Kupim više pilecih fileta, kupim il još bolje- caca uvati frišku ribu i lipo zamrznem

Jedino što kupujem je smrznuto povrce i voce(višnje )
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2010 at 13:19
 20kn po kila nije lose
Back to Top
jole00 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jole00 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28 Ožujak 2010 at 15:40
ja kupujem i KONZUMiram (koja reklama ) najviše smrznuto povrce-i to one meksicke ili kineske mikseve i onu carsku mješavinu, i naravno voce-višnje i šumsko voce ..a pilece/purece filee isto kupim svježe pa stavim u škrinju,jedino volim kupit odrezak od tune/morskog psa onako u rinfuzi jer je jeftinije,to je kao smrznuto vec i onda mi može stajat neko vrijeme u škrinji
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.