Kucna teretana |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Rujan 2010 at 12:30 |
|
Trazeci po internetu, naisao na jednu garazu koja me impresionirala... ovo moram imat jednog dana..
LINK |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ludnica, izgleda odlicno! tako nekako izgleda i moja predožba pravog home made gyma. Ove komercijalne teretane mi se gade al jbg kad nemaš gdje drugdje odradit trening |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da.. Ovo je prava kucna teretana.. bas je domisljat lik! Samo treba znat varit i to je to.. i naravno, imat prostor.. |
||
|
||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prezakonn xD
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja mislio nešto stvarno super a ono drlog
|
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Garaza iz snova
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma imaš pravo, drlog koji ti ubrza metabolizam
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma samo da je imat kavez i to je to...
|
||
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma de šta ce ti ta krletka...ja sam si htio od garaže napraviti mini gym ali jbg prodali smo ju...
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja se nadam da cu sljedeci mjesec slozit kavez.. tj, nadogradit trenutno svoju spravu.. kavez je kavez.. meni je najvaznije radi sigurnosti u slucaju da koljeno propadne, a kavez upravo pruza tu sigurnost (granicnike)..
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
baš to krletka koja nema veze s vezom, em što zidovi nisu u boji, nema cak ni fensi tepih.Ima samo kavez, klupicu i spravu za ghr, bolje bi bilo da ima smith mašinu i scotovu klupu za natezanje bicepsa, jelda? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Totalno mi je upalo u ok...da to treba malo srediti..pobojati...dotjerati sprave... inace uopce nije ugodno za trening Recimo malo lila boje i tak |
||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osjecam malo previše sarkazma usmjerenog prema meni,ne želim baš vjerovati da se tako ponašate prema svim novijim clanovima na forumu.
|
||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tu si u pravu,možda ne izgleda najljepše ali što se tice sigurnosti to stoji. Nisam baš previše gledao s tog aspekta jbg. |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa meni taj kavez bas lijepo izgleda.. Ja
osobno ne radim na spravama nit na icemu sto ima prijenos.. Kad netko zeli biti jak, ne treba mu nista osim kaveza, klupice i dovoljni utega.. Dalila, ma koje farbanje.. Kod mene su sprave crne.. Upravo sam i kolute ofarbao u crno... Meni ne treba motivacija za trening.. To postane navika.. Edited by davor23 |
||
|
||
vlajster
Post Options
Thanks(0)
|
|
Viš,bilo bi dobro kad bi nabavio nacrte za takav kavez,ja javim deckima da ga naprave i prodam ti ga povoljno
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |