Psiho Kutak |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Studeni 2010 at 11:13 |
|
Psiho kutak za trenutak (ludosti)
Moj prijedlog je - u ovoj temi pisati i opisati razne stresne situacije iz iskustva Fitovaca i izmjenjivati savjete, korisne tehnike i strategije borbe protiv stresa. što kažete? |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se! moj najveci problem vezan uz prehranu je psiholoske naravi jer da se toliko psihicki ne istrosim na poslu i kod kuce nebi imala toliku opsesiju da moram jest i kad nisam gladna.. |
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobra tema!
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
plodna je ova srijeda ;-)puna inicijativnih tema!
|
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da, mislim da nam je ovo svima uvijek aktualno Divim se ljudima koji uspiju ostati skulirani i na one najstresnije okolnosti, iako je tu i tamo dobro pokazati malo emocija, ali i to bi bilo dobro da se manifestira na pravom mjestu u pravo vrijeme, npr. nikom nece biti svejedno da se sad na poslovnom sastanku rasplace ko curica Ali, da zakoracimo korak dalje u temu - Moje pitanje dana - što sve cinite na dnevnoj bazi da ne bi "popustili" pod pritiskom stresa, a svi znamo da se svak od nas barem š put dnevno suoci s njim? Meni je to, npr. glazba i/ili šetnja. Onda recimo, u tekstu pjesme cesto nađem nešto što me ili asocira na moju trenutnu situaciju ili cak neku motivirajucu recenicu koja mi pokaže put do rješenje, utjehe ili pak potakne na traženje rješenja. |
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene jos uvijek tjesi hrana tocnije.. lomljenje ljusaka kikirikija ili guljenje mandarina a inace u svakom mogucem trenutku imam slusalice na usima i vrtim po youtube-u ovisno o raspolozenju. Imam i ja dana kada slusam neke stvari s kojima se zbog teksta prepustim razmisljanju. a od ovog tjedna mislim da cu stres izbacivat i dobrim kardiom |
||
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Izbacila sam stres iz života još odavno
Sve imam isplanirano i detaljno posloženo na papir! Kad si dobro organiziram stvari kao da sam u sebi mirnija i kada je u pitanju izvršiti neki projekt znam da cu stici i da cu napraviti najbolji rad prema mogucnostima i znanju koje imam u tom trenutku. Uvijek krecem ranije kako ne bi zakasnila jer kad treba npr. negdje stici tramvajem, a vec si u stisci s vremenom, svaki je semafor njegov! Kreativna vizualizacija i meditacije! Bavim se svim tim od svoje š5 i kad kažem da sve ide onako kako sam si isplanirala ljudi me cudno pogledaju i nije im jasno kako sam uvijek puna energije i dobro raspoložena. Nemam potrebe šopat se hranom, bit u depresiji, žalit samu sebe ili se pak ljutit na sebe zbog nekih postupaka. Kolko sam puta bez kune išla na faks i u bircu si narucila cašu vode dok su se svi gutili u onim sokovima i nekim fancy ruckovima! Pošto sam na privatnom faksu (još malo ) i dosta puta u pocetku sam se osjecala manje vrijednom jer nisam imala tisuce stvari koje su drugi mogli dobiti, ali sam zato s vremenom naucila kako zaraditi, tj.sama sebi naci posao i osmisliti puno toga, naucila sam bit tolerantna, strpljiva, štedjet i izvukla maksimalno iz svega što mi je dano iiii imam najbolje tijelo tamo gore jer su svi jeli pizzacut za koji ja nisam imala para..posni je jeftiniji i išli su na tretmane i saune dok sam se ja preznojavala u teretani noseci svaki dan tonski ruksak sa sobom na predavanja Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
glazba...uvijek i svugdje idem s mp3-em,put do faxa, grada, ako nemam tih do pola h "gubljenja" u tome, odmah sam živcanija. it gets me through the day. trening također, nikad nisam opuštena kao nakon treninga, i , cigarete zadnji dio je katastrofa, znam. hrana me ne tješi, rijetko znam jesti kad sam nervozna, ali se poslje osjecam grozno pa to izbjegavam. ne služi baš nicemu meni.
|
||
Maddie
Cita FAQ Joined: 25 Listopad 2010 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene "samo" muci cokolada. ovo prvo i ja radim, medutim ponekad dode do odstupanja a sto se tice ovog boldanog... prvi dio i ja prakticiram, dosta toga sam naucila gledajuci slavni dokumentarac "secret", medutim meni ne ide bas dobro k'o tebe mozes li mi malo detaljnije objasniti meditaciju, jako me zanima Edited by Maddie |
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni fali samokontrole a najvise zato sto me preseljenje u drugu sredinu i uzasan tempo rada izbacio iz nekog prividnog reda. Jos uvijek kasnim na posao zivim u kreativnom kaosu u svakom pogledu i ono sto je simpaticno - ZNAM ali ZNAM da mogu funkcionirati kao po spagi. U ova 2 mjeseca, koliko idem na vjezbanje, uskladila sam odlucujuce faktore da me nista ne moze sprijeciti da odem u dvoranu u š8h. Bar nesto ha? |
||
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
mene ne muci cokolada.. ako je ne vidim. Ako je vidim.. hm.. tesko se mogu kontrolirat da ostane na jednoj kockici..jednom redu. Isto tako i sa mandarinama.. |
||
|
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemoj se ljutiti ali ako misliš na onu Tajnu, gdje žena tvrdi da je naucila "znanost i fiziku" samo zato što je "htjela to dovoljno"(-kao da je kvantna fizika piece of cake ili samo predmet u školi a ne znanost pa ju "nauciš "iz 2-3 knjige ), ne bih se u to pouzdala nikako. to je samo š banalniji primjer, međutim procitala sam to nažalost i cijela "filozofija" jednostavno ne drži vodu, bar po meni. najzdravije je ostati realan, neke stvari u životu ne ovise samo o tome želiš li ih dovoljno, i mislim da postoje ljudi s nešto više edukacije / stvarnog znanja koji su pisali na ovu temu. No ako tebi funkcionira, whatever helps, i nhf, samo moje mišljenje
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ti to ziki? |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, Maddie. neš sam krivo rekla?
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne, nego sam previdjeo taj njen dio o "secretu" a ti nisi naglasila kome se obracaš, pa sam se zbunio
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha...ma moj komentar se stvarno samo na knjigu secret odnosi
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |