odakle smo |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Sijecanj 2011 at 15:01 |
Sinulo mi je vise puta u par dana (ee..nebi vjerovali al meni je nesto sinulo ) da pitam vas forumase odakle ste? Mozda se nadje koja dusica koja mi blize za zajednicki ocaj, adrenalinu..ili sto vec. Ja sam iz Pule, Istra..stalno u pokretu tako da danas sam tu, sutra mozda u Umagu..ili gdje god u granicama regije. Da mogu dosla bi ja i do Zgb-a svako malo.. al eto..tu sam gdje sam. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Valpovo
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je i meni danas palo na pamet a reko necu sad tu kao nov clan
ulijetati sa nicim..Jos ce me popljuvati i tako Eto ja iz Zadra |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam iz Zagreba tocnije Sesvete
|
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by crna_kej |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također iz Sesveta
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Novi Zagreb!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Iz Metropole
Zagreb / Kvatric |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
jedina opcina na svijetu koja ima oooogroman trgovacki centar, skijasku stazu, bolnicu za specijalne bolesti, a u opcinskom glasilu izaslo da se pocela raditi staza za fš vrijedna 300 000 mil €.
|
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
bistra...
westgate, sljeme, a F! se pocinje graditi blizu westgatea |
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
trenutno Dubrava - Zagreb
|
|
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |