privatni trener ? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
pepita 1001
Viden/a u gymu Joined: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Kolovoz 2007 at 18:50 |
Pozdrav!
Ovako, ja bih molila ako je netko dovoljno upucen da mi odgovori na sljedece; - mene i prijateljicu zanima vjezbanje s osobnim trenerom, pa dali se to moze obavljat u troje, tj dali osobni trener moze raditi s nama objema u isto vrijeme? Jer koliko sam prckala po netu, uspjela sam vidit samo da osobni treneri rade š na š. -koje su cijene odprilike po terminu? I kakvi su programi? Jer mislim da teretana nebi bas zadovoljila...nismo ljubiteljice sprava...vise nesto kaso crobno... - i na kraju, jer mi moze netko nekoga preporuciti. Neki fitness centar kojem da se obratim ili sl. Inace, iz zagreba smo.
Hvala. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
Pogledaj ovu temu : https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=323& PN=2 Inace sve vece teretane imaju fitness trenere. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vecina fitness trenera provodi osim individualnih treninga i treninge s grupama tako da nije nikakav problem ako vas dvije zelite raditi zajedno. Sto se tice programa to je stvar dogovora, ovisno o vasim zeljama i ciljevima. U Zagrebu ima dosta kvalitetnih trenera i teretana tako da vam nece biti veliki problem pronaci jednoga. Moj savjet vam je da prije nego ga angazirate procitate ovaj clanak
https://www.fitness.com.hr/savjeti/ostalo/Fitness-treneri.asp x Edited by fitnessHr |
|
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zasto ti tvoj decko nebi bio privatan trener,bolje od tog ne moze
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
habitus
Viden/a u gymu Joined: 14 Rujan 2007 Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
givenchy
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
isto zanima i mene.. po mogucnosti da mi netko iz ZG predlozi neku teretanu u centru.
|
|
heky009
Viden/a u gymu Joined: 19 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
RADIM PRIVATNE TRENINGE S CURAMA U TERETANI U CENTRU GRADA... SVE ZAINTERESIRANE NEKA SE JAVE NA 098/š876-652. HELENA Edited by heky009 |
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo mi je teško za povjerovat da se baš toliko vremena nema da sam malo prouciš po internetu o treninzima, ishrani i ostalome.
Ali svatko zna najbolje što hoce i kakve su mu mogucnosti, poanta je samo da ako se želi nešto, može se postici i sam. |
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Furai Hm, vidiš suprotnosti, mene takve stvari bas zanimaju i kad god imam viška vremena procitam nesto vezano za bb. Ali opet ima stvarno ljudi koji nemaju ama baš nimalo slobodnog vremena, ali takvih ljudi je nekolicina, vecina njih zeli proci tako da im drugi sastave treninge i ishranu, a zasto? Zato što je to najlakši nacin. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
A cuj.. sve do cega dodjes na laksi nacin, ne cijenis.. zato je bolje sam sastavit si nesto, osjecat ces se bolje i pridrzavat se toga..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tako je, mislim da ni trener kad te pogleda ne može rec : e ovaj program je za tebe. Mora isprobavat, testirat, da vidi kako ide, na što najbolje odgovaraš. Prema tome, radije cu sam testirat na sebi. Ali to je samo moje mišljenje.
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo to! Ne moze netko drugi znat bolje od samog tebe sto tebi odgovara i na sta najbolje reagiras. A za osobe koje od drugih traze da im rade programe mislim da njihov staz u teretani nece bit dug. Ako želiš postic određene promjene u tjelesnom izgledu i zdravlju potrebno je puno vise od toga da ti netko "sastavi" trening, takav nacin zivota treba predstavljat uzitak. |
|
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
a gle neznaju svi sta treba gledat na sebi, koje promjene... kako sta reagira i to prepoznat.. to zahtjeva puno vremena... proucavanja, citanja itd.. neki ljudi nemaju vremena, dok drugi jednostavno nemaju volje za to i puste druge da prate promjene na njima...
osobno nemam para za trenera a i prije bi te pare bacio na tunu i whey, ali sito tako ne vidim razloga zasto netko nebi unajmio osobu koja ima znanje i kvalifikacije.. da si pojednostave stvari.... |
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sve je to ok, ali trener nemože trenirat umjesto tebe i trener nemože trpat pola kile posnog umjesto tebe, dakle sve se svodi na to da ako stvarno nemaš volje i želje za neki napredak koji mozes sam ostvarit onda to nije to. |
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napišite vi što hocete, ali mislim da je poprilicno jasno da uz dobrog i iskusnog trenera koji te trenira š na š ili u manjoj grupi uglavnom brže napredujemo. Grupni treninzi su meni zakon, ali budimo realni, u grupi se hvata prosjek vježbaca kad govorimo o potrebi za određenim tipom treninga. Samim tim, vecini takav trening ne odgovara u toj mjeri da bi napredovali najbrže što mogu. Također, ispravljanje tehnike, ucenje pokreta i slicno, ide nešto sporije jer se trener ne može svima posvetiti u isoj mjeri. To jasno ne znaci da grupni treninzi nemaju smisla, za rekreativce su više nego dobri, ali kad govorimo o nekome tko želi jednu višu razinu - osobni treninzi...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |