Misici straznjice |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
nickname
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Rujan 2007 at 13:53 |
Kako dobro ucvrastiti guzne misice, kojim vjezbama?
|
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
legnes na stomak i dizes nogu po nogu, dok dizes desnu, ljeva ti je na podu, kad spustis desnu onda dizes ljevu, i tako dalje... dizanje i spustanje jedne noge mora bit 6 sekundi i to radis u serijama.
mozes tako i stojecki samo moras se uhvatit za neki stol da ti tijelo bude paralelno s podom [naravno stojis na jednoj nozi] i dizes nogu po nogu... cucnjevi... Edited by The Dario |
|
just_a_girl
Viden/a u gymu Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
a imas tu jos vjezbica pa si pogleaj
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje sto mozes raditi doma su ti iskoraci, pomogucnosti s nekim opterecenjem. Recimo 4 serije po š5 ponavljanja za svaku nogu. A kad ti i to postane lagano, onda mozes raditi isti taj iskorak, ali da ti ona noga na koju se ne oslanjas bude na necem povisenom. Tako dobivas dodatno opterecenje i to je prava ubojica da guzu! |
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam radio cucnjeve i sad imam strasnu upalu straznjice...strasno neugodno...
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
TAKO TREBA! Volim kad se decki malo pozabave svojim guzama! |
|
The Dario
Post Options
Thanks(0)
|
:)
|
|
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
mislio sam da je iskorak lagan,ali uopce nije!!!
treba tu ravnoteze imati... svaka cast ovim curama sto rade iskorak |
|
The Dario
Post Options
Thanks(0)
|
evo malo vjezbica za straznjicu
https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Straznjica.aspx |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, ako mislis da je na obicnom iskoraku tesko drzati ravnotezu, probaj ove iskorake koji su moji favoriti - onu nogu na kojoj nisi oslonjen digni na klupicu (ili nesto poviseno, ali opet da nije previsoko) i onda se spustaj sto nize mozes. JOS NISI PROBAO?! Prooooobaj! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A Theia..jel koristis utege dok radis iskorak?mislim...bucice u ruke... meni je to zakon....
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Koristim, da, na crobiku napravimo valjda š00 takvih iskoraka. Ali ovi sa dignutom 2. nogom su predobri! Nisu ti vise opterecenje bucice nego cijelo tvoje tijelo! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
u teretani nema stepa...ali na workout crobiku radimo step plus bucice.... e da...a ti zbog koljena bi trebala ful paziti kod iskoraka i cucnjeva.... ali ti to sigurno vec znas |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ma da, znam.... Ne radim trenutno cucnjeve, toliki mazohist ipak nisam! |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam ja....cini se da si blizu tome da si mazohistica btw....jesi ti pogledala ta koljena? |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda maaaaalo..... Edited by Theia |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |