Pitanje 0007 |
Post Reply ![]() |
Author | |
barun ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 12 Ožujak 2012 at 16:42 |
pozzz svima
![]() Imam 19 god , visine sam 1,85 i imam 67 kg pa bih se htio jos udebljati poceo bih uzimati proteine pa me zanima koje vi preporucujete tj. koji su najbolji u ovo slucaju
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Misliš da ce te proteini udebljati ili biš ih uveo tek tako, kao prakticni dodatak prehrani što i jesu? :)
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
@barun
najbolji proteini su oni iz mesa,sira i jaja a ne iz kante. pri takvom razmisljanju vecina grjesite,whey je samo dodatak...pozz
|
|
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
|
![]() |
|
barun ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 2 |
oke hvala vam
@Gym_girl..... naravno da bih ih uveo kao dodatak prehrani Nemojte nista zamjeriti ako pogrijesim novi sam u ovome
![]() |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Hehe, ma nema problema, zašto bi ti zamjerili
![]() Kažemo to zato što puno ljudi misli da su proteini u prahu kljucni za dobivanje mišicne mase i da je samo njih dovoljno i potrebno uzimat za dobivanje kilograma, a zanemaruju prehranu koja je No.1. za to....i pravilno posložen trening + odmor, naravno. Ako ti prehrana i trening ne štimaju, prvo to sredi pa onda ukljucuj dodatke.... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |