pozdrav svima |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
prolaznik
Cita FAQ Joined: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Lipanj 2012 at 14:01 |
ja sam novi
pokušao sam dolaziti na jednu teretanu (iskaznica preko firme..) pa sam stao.. sada vozim bajk cca 25 km svaka dva dana, oko Jaruna i malo po nasipu... tu sam jer trebam uhvatiti hrabrost za teretanu... zanima me i girja, ali to je za kasnije za pocetak cu citati vaša mišljenja i nadam se ukljuciti |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro došao, svakako procitaj sve važnije teme pa ceš možda morati manje pitati :), sretno
|
|
GrannySmith
Viden/a u gymu Joined: 08 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
|
hellooo
dobrodošao! puno puno citaj i uci cemu strah od teretane btw, lajkam tvoje smajlice |
|
prolaznik
Post Options
Thanks(0)
|
mucos gracijas na dobrodošlici i podršci
:) citamo se ;) |
|
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
do citanjaaa
|
|
marija-mo
Viden/a u gymu Joined: 06 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 217 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobrodošao i samo citaj, a što nisi siguran ili nerazumješ možeš pitat uvijek ce netko odgovorit
i ako nisi upoznat sa pravilnim izvodjenjem pojedini vježbi dobro to prouci to je jako bitno jer kad kreneš u teretanu da nebi bilo ozlijeda
|
|
Tony97
Cita FAQ Joined: 20 Lipanj 2012 Location: Kaštel Novi Status: Offline Points: 51 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe dobrodošao, isto je bilo i kod mene, i ja sam puno puta pokušdjao i odustao no evo sad zbilja dobro treniram i jedem i nemislim stati :D Puno srece! :)
|
|
prolaznik
Post Options
Thanks(0)
|
malo me je frka kad dodjem, ne znam od kuda bi poceo, zapravo mislim da je najvažnije poceti s trbuhom ili ramenima.. a voditelj me pošalje na spravu za trcanje... |
|
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
Hmm, u fitness centru u koji idem se može kod trenera izraditi kompletni status (visina, težina...), definirati koji ti je cilj treniranja (definicija, mišicna masa....) te se u skladu s time napravi program vježbanja sa zadanim serijama i ponavljanjima koji onda slijediš.
|
|
prolaznik
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam dolazio u veslacku, mislim da se zvao Adam i Eva.. bilo je trenera, ali sam ga morao tražiti okolo po spravama.. nisam bio jedini :( |
|
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam u fitness centru Forma u Hebrangovoj. Sad još imaju akciju 12 mjeseci clanarine za 1200kn.
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
u toj formi u hebrangovoj kolko para tolko muzike, ja ipak dam 100kuna vise, ali bar imam ogledalo u svlacioni a ne bojim se da se klupica raspadne kad vjezbam na njoj sa vecim kilazama hahah
a za pocetnika je vazno citat, i probat naci nekog prijatelja ili nekoga ko vec trenira da ti pomogne, jel treneri u teretani tipa formi ne izmisljaju toplu vodu |
|
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
a buu, baš si neki mr-3x-2x
|
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuj takav sam po cijelom tijelu ali to sad nema veze sa postom probao sam par teretana, i forma je definitivno najgora omjer higijene, sprava i slicnih stvari ne nedoknadi ni mala cijena, ali opet koda je to sve bitno da se dode u formu ja ipak nekak volim sve tip top |
|
GrannySmith
Post Options
Thanks(0)
|
Isto tako mogu reci da sam u više slucajeva cula od kolega iz Forme da su bili u nekoliko teretana i da im je ova najbolja. A znam ja u koju ti ideš, u onu u kojoj je mjesecna clanarina 339kn odnosno 429kn za fit-aktiv clanarinu |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se MR, meni je Forma isto lošaaaa, bila sam usput par puta i nije mi se svidjelo nikako, od svlacione do sprava, stare su dosta (barem mi se tako cini).
Jednostavno, radije cu otici na Kaptol ili sl.teretanu i platiti 200kn više da mi bude savršeno. btw. @prolaznik - dobrodošao! Edited by zika - 28 Lipanj 2012 at 14:51 |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |