Koji whey? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
RaZ0R911
Cita FAQ Joined: 30 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2013 at 21:23 |
Pozdrav forumaši.
Zanima me koji whey kupiti. Od scitec nutrition 100% whey 902 grama,MVP Pro whey 3g 902 grama.whey plex wpc-80,ili myprotein 1kg. Eto dajem do neki 200kn +- Okus mi je najmanje bitan,prehranu sam složio. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
od ovih bi prvo myprotein uzeja jer je jeftiniji a jako kvalitetan proizvod,nakon toga MVO,scitec nebi nikad kupija
|
|
RaZ0R911
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovoru,da dosta je jeftin 120kn/kg.
Što da smješam u njega da dobijem mix za masu?. Koje još dodatke da koristim, 185/72kg.
|
|
Doc
Cita FAQ Joined: 16 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo da te pitam gdje kupuješ taj myprotein da je tako jeftin? 120 kn po kili je super cijena..
|
|
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima na njuskalu oglas.
Ja bih kupio ali sam malo skeptican ... Jos ga prodaje u rinfuzi .. Bojim se da ne kupim macka u vreci |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
paaaaaa............ne znam od koga narucujete, uglavnom moj kolega jedan je dao taj s njuskala na analizu i pokazalo se da ima 6% proteina?! kažem, ne znam od koga narucujete ali ima na njuškalu myprotein koji se prodaje u rifuzi, a ima i onaj kojeg dobiješ zapakovan u original vrecici
|
|
gordan72
Cita FAQ Joined: 13 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 98 |
Post Options
Thanks(0)
|
6% ??
Znaci da ga opako razrjedjuje. Vidim na myproteinovim stranicama da koncentrat ima 82% proteina. A 5 kg kosta 59 funti, tj. oko 110 kn po kilogramu. Naci, da ovaj na njuskalu digne visestruku zaradu za prijevaru. |
|
RaZ0R911
Post Options
Thanks(0)
|
Na njuškalu ga prodaje neki proteos1 za 120kn/kg,kaže da ima 82% proteina i da je bezokusan,kolko vidim po par foruma ga ljudi hvale,prodaje i zapakirano 5kg/550kn.
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko košta taj Myprotein u ducanu? Nikad ne bih preko oglasa...
Trenutno MVP
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
lolita u ducanu ga nema ,nadan se kad udemo u EU da cemo ga moc kupit direktno sa njihove web stranice sta trenutno nije slucaj,rinfuzu nikad nebi kupija a osobno san kupova original zapakirano od preprodavaca i nema greske,trenutno iman jos sano kazeina njihovog sad san malo na MVP nego meni se usto cini da ti neznas da i nema neke bitne razlike jer san vidija negdi da si pisala da sad koristis mvp pa da ces pric na on, viruj mi jedino ce tvoj takujin osjetit razliku,drzi se da je sta povoljbije a opet ok proizvod
|
|
RaZ0R911
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala kupit cu 5kg tvornicki zapakirano..Imam tu par slikica trenutnog stanja,
http://prntscr.com/pu9f3 http://prntscr.com/pu9hg http://prntscr.com/pu9ku http://prntscr.com/pu9n2 Eto ako neko zna kako dalje,neki savjet,znam da nije odgovarajuca tema ali neželim opet otvarati novu. |
|
Mike
Viden/a u gymu Joined: 15 Studeni 2012 Status: Offline Points: 202 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko vidim, samo u jednom oglasu ima prodaja u rinfuzi. Ja sam prošli tjedan zvao i lik mi je rekao da ta rinfuza dolazi iz pakiranja od 5 kila jer po 5 kila prodaje u original pakiranjima, a sad, ko zna. |
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je doslo u original pakiranju kozji whey..to ne bi trebalo bit sumnjivo?
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma znam da postoje 3 klase proteina - koncetrat, izolat i hidrolizat. Najbolji je ovaj posljednji zbog expresne apsorpcije, dok koncentratu treba oko 80min. do 2h za apsorpciju. MVP je kombinacija koncentrata i izolata, sto je sasvim zadovoljavajuce. A ON je, ako se ne varam, izolat. Da, to je gotovo pa neznatna razlika. No, dobila sam preporuku za okus od ON-a, a njemu vjerujem pa cu morat probat |
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
nebi se bas slozija da koncentratu treba 80 min do 2 sata zbog apsorpcije, rezlika je jedino u cistoci,izolat ima nesto veci postotak proteina,hidrolizat najveci,ali obicni koncentrat je rekreativcima sasvin dovoljan,pij ti koji oces tvoji novci nego samo kad mogu nastojin ljudima rec da nezribaju davat novce na sve i svasta ako se moze proc povoljnije, zipoe ne brini sve je sigurno ok sa tvojin proteinon u org.ambalazi je kako kazes
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci ak mi dodje u original ambalazi nesto sigurno je oke?
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |