Kava |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
zbunjena
Viden/a u gymu Joined: 12 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Srpanj 2013 at 19:40 |
dragi moji :)
neki dan me prijateljica koja je rekla da se okrece novom,zdravijem nacinu zivota pitala o kavama u kaficima i rekla sam joj da su sve te mocke,lattei,cappuchini...sh*t natrpani secerom.onda mi je rekla da i onako tonikad ne pije,neg produzenu kavu s mlijekom i zanimalo ju je koliko ona ima kcal i UH.posto ja u kaficu pijem sam esspreso,caj il mineralnu nisam joj znala rec,a nisam nigdje ni na netu nasla nekakav konkretan podatak.paa eto stp vi mislite o produzenoj kavi s mlijekom,o onoj maloj salici kave,koliko ima kcal i Uh(bez srcera,naravno ;) ) ii izmedu ostalog,jel dobar izbor? a kad sam vec kod toga,sto vi pijete kad izadete "na kavu" :)) |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pijem kavu s mlijekom bez icega. Ionako pijem radi arome a ne okusa. Doma si napravim s malomasnim mlijekom.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
isto kava s mlijekom bez šecera
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kava bez mlijeka bez secera
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
ja vam pijem vani esspreso a kuci si napravim nessicu(gold) s dvijr stevije,bez iceg drugog
a zna li tko koliko imaju kalorija te kave s mlijekom u kaficima? |
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://www.runnersworld.com/nutrition-for-runners/quick-bites-make-your-coffee-healthier
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovisi koliko mlijeka stave jer se stavlja punomasno ono, možeš si pogledat koliko je to mlijeko u trgovini u kalorijama i dodat na to 10 kalorija i to je to, kava je jako niskokaloricna tipa maks 10 kalorija po šalici, inace ja ju pijem straight up black :D (još kad mi stara 3 deci složi u stanju sam 2 treninga za redom odradit :P
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm...dali je u pitanju kava crna turska? ili nessica kako je mi zovemo bez šecera i mlijeka naravno...
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
mett,nije ona 3u1 mjesavina i slicno,prava instant gold nescafe kava...
mahh,sad si nes kontam,te salice su im oko 2 dcl,i ak uzmemo da je 1 dcl mlijeko to je ~50 kcal...e sad predpostavljam da u tim kavama nema ni pol dcl mlijeka tak da bi mogli racunat 50 kcal,sto vi mislite? |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa na to sam mislio nesscafe gold...ne znam dali ima isti ucinak ta i crna kava ...mislim jel neka razlika :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
zbunjena
Post Options
Thanks(0)
|
vidis,nisam o tom nikad razmisljala,al nekako brijem da nea nekakve ekstra razlike,svaka crna nezasladena kava bez mlijeka je dobrodosla :))
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Treba se raspitati ako saznaš javi mi zainteresiran sam mnogo :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gold i crna obicna kava je isto.. samo sto je kava smrvljena, Gold zrnata.. ja osobno taj Gold sa kipucom vodom prelijem i popijem..
Moram iznova procitat doma, zasto kava u kombinaciji s mlijekom i secerom nije dobra.. zaboravih.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
za mene je svaka nessica sh*t. citala sam negdje da otpatci od zrna kave idu u te instant kave. Ja i dalje ostajem uz crnu tursku bez secera bez mlijeka, 1, 5 dcl ujutro prije treninga i druga popodne iza rucka
|
|
cookies are for pussies
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala ti na informaciji :D Ma ja pijem jednu sa 1 žlicom šecera i mlijka,razmišljam prije treninga ubaciti još jednu ali samo crnu kavu bez icega :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
mene baš digne na treningu.. al dobro ja inace imam nizak tlak pa ako ne popijem onda mi na pressi i lednoj ekstenziji zuji u ušima
|
|
cookies are for pussies
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |