Detoksifikacija |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Travanj 2008 at 11:34 |
Provodite li je ikada i, ako da, kako?
|
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa opcenito je najbolje jedan dan samo pit vodu,i jest jabuke.
Ja je ne provodim namjerno,meni se zalomi tako par dana u mjesecu da nejedem nista osim voca... Ima puno nacina providjenja detoksifikacije,pomocu uredjaja(detox) i raznih tableta i tih gluposi,ali najbolje je i najpametnije se suspregnut od hrane i vjezbat i naljevat se vode(jer da ne vjezbas taj dan kada nista ne jedes boljeo bi te trbuh uzasno(barem mene)) Stvar je u tome da tijelo kada je aktivno,usporava probavu i obrnuto. Nije ni piva losa za to-da vidis kako trcis na wc ![]() |
|
By:©parogica:)
|
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
ja slucajno provodim po 2 dana u mjesecu (uzrok:"mjesecni hormoni/crvena stvar hihihi!) eto bas se danas zalomilo-dosad sam pojela samo š jabuku za dorucak i neko povrce i to upola od uobicajenog! jednostavno nemam apetita! i cca 2-3L H2O
![]() Edited by evica |
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Da se ja opet dotaknem onih najnovijih eksperimenata..... Napravili su dvije grupe po š5 zena.... Prva grupa je bila tjedan dana na detoksifikacijskoj prehrani, pile su razno razne (bljak bljak) napitke, zelene, smrdljive i grozne, ali zdrave Rezultat: NEMA PROMJENE KOD PRVE GRUPE! E sad, stvar je u tome da detoksifikacija NEMA UCINAK na kratke staze. Trebalo bi je provoditi puuuuno duze od tjedan dana, a kamol i š dan!!!!! I zato - ako se ne zelite terorizirati raznim bljakastim napicima, okrenite se radije normalnoj, zdravoj i uravnotezenoj prehrani, na duze staze!!!!! |
|
![]() |
|
Signorina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Joj ja ne bih mogla izdrzati cijeli dan na vodi i soku/vocu. Kad sam gladna sam u komi totalnoj. Pijem puno vode koja isto tjera otrove van, popijem poneki biljni caj, hranim se zdravo, znojim i mislim da mi je to dovoljno.
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
|
![]() |
|
evica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
ej,mene jos uvijek drzi taj slabi apett!!ujutro uopce nemogu jesti,a i popodne jako slabo! jel bi mi mogao,nedaj boze,biti usporen metabolizam??a tolko sam se trudila da ga ubrzam (radim i kardio nataste tak da mi je sumnjivo jer sam prije uvijek bila jako gladna...) ili se mozda zeludac stisnuo?kaj vi mislite?ja sam u panici vec 2 dana!
![]() |
|
![]() |
|
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
jel jedes mozda kasno navecer.. evo npr ja ako jedem kasno navecer ujutro nema sanse da ista stavim u usta jer se osijecam napuhnuto i tesko mi je u zelucu - uopce nemogu jest... inace nema dana da ne jedem ujutro
![]() |
|
![]() |
|
Ako ti se ne jede, definitivno ti se usporio metabolizam. E sad tvoje tijelo papa misice Ja ne veceram, pa mi se ujutro ne jede jer pregladnem tokom noci. Ali nesto mi definitivno izmami sline - zdjelica voca (ananas, jabuka, visnje, banana, kruska) s nemasnim vocnim jogurtom. MLJAC! |
|
![]() |
|
Vidis, kod mene je drugacije... Ako jedem navecer, ujutro bih vola pojela!!!! |
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
I kod mene Theia.... ;)
|
|
![]() |
|
©parogica ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 96 |
ja sam uvijek gladna,hehe
vola bi pojela i ujutro i navecer(samo sto nejeden meso-pa u tome slucaju bi popasla njivu!) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
U mom slucaju, takodjer. Ujutro imam najveci apetit i, obzirom da rano ustajem, dam si oduska ![]() |
|
![]() |
|
A kako to da ne jedes meso? A treniras? |
|
![]() |
|
Pa ni prva ni zadnja koja je vegetarijanka,koliko je vegetarijanaca vrhunskih sportasa! masu!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Pa ne znam bas...moras definitivno onda uzimati dosta zamjena za to... ako su ti intenzivni treninzi.....
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |