44/163/65 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
bugili
Cita FAQ Joined: 13 Studeni 2012 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Studeni 2014 at 19:07 |
Pozdrav Fitovci
Moje predstavljanje pocinje sa godinama...skoro 45.....prilicno nizak 163...a 65 kila koje cesto variraju.. Znaci u teretani sam oko 2 godine i na pocetku sam imao 72 kg da bih u 6 mjeseci skinuo 11,5 kg....Jako zadovoljan(ipak su godine),ali sad sam se malo opustio i imam navedenih 65.Cilj mi je 62 i da se odrze...ishrana 6,20 zobene+nemasno mlijeko 0,9 10,00 voce(jabuke,banane,mandarine) 13,30 susena riba ili posni sir 16,00 rucak(obicno kuhanje-pasulj-kupus-punjene paprike-Grasak) i sl 18-19,30 TRENING (bez plana ko Forest Gump ha ha )trcanje na traci 6-10 km +slobodne sprave,trbusnjaci,tegovi bla bla 20,00 salata ili tunjevina iz konzerve ili posni 200 gr..... Treniram 4-5 dana u sedmici a jedem svaki dan Kakva su vasa iskustva u odrzavanju kilaze u ovim godinama;kako izgleda ova ishrana...pozzzz |
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
kako se ubacuju slike?
|
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
http://tinypic.com/ preko ovog probaj vrlo jednostavno
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam kako vama izgleda... |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel imaš način da ih uvečaš..ja zbilja jako malo vidim :))
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
[QUOTE=bugili]
Met slike nisu neki kvalitet ali problem zone se vide Edited by bugili - 28 Studeni 2014 at 16:46 |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
za 45 godina ja ti kažem svaka čast!
Bez uvrede...čisto iz moje perspektive..fali ti mesa :P Svatko ima svoje to je normalno...ja bih naručio još koju kaloriju više...i više veslanja složenih vježbi da se mene pita hehehe.. inače svaka čast
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Mett,nije ovo tako lose,samo ja imam problem sto sam nizak i onda ako nabacim jos mesa,onda sam debeo(moje misljenje).E sad moja gradja je takva da nikada nisam imao neke narocite misice,i citav zivot sam na kojekakvim dijetama bio i kile su se uvijek vracale,a onda sam pomocu ovog foruma ubacio dorucak(5 radnih dana zobene i vikend jaja),i ostala 4 obroka.....Sad sam puno stabilniji i nisam skoro nikad gladan sto mi ranije nije uspijevalo....Sto se tice treninga treniram u teretani 5/7 oko sat i po stim da dosta trcim 6-11 km po treningu i ostatak 30-60 min tegovi i sve moguce vjezbe koje postoje u fitnesu.Iskreno neznam nazive tih sprava na engleskom ali trudim se da ih radim korektno.U ovoj teretani postoji i sprava za veslanje ali je koristim veoma rijetko....Slozenije vjezbe? sta bi to bilo ako nije problem malo poblize da mi objasnis.Rado bih cuo misljenje i ostalih iskusnih vjezbaca ako ima neko mojih godina..Nisam valjda vec metuzalem he he pozzzzz
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbe koje uključuju više mišićnih skupina... znači primjer čučanj..mrtvo dizanje.. becnh...vojnički potisak..zgibovi..veslaja.... povlačenje do brade šipka..... veća potročnja...veće izlučivanje testa...
5/7 toliko sati dosta je toga...probaj sa opuštenijim pristupom koji je jako dobar...meni je dao perfektne rezultate ... Push pull low... pa dan ili dva odmora pa ponovi.... Kakve dijete :P životni stil promjeni i sve je suepr..ništa kratkoročno :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
auu mesa, mesa :) di su uh-i nakon treninga, di su masti? :) Koliko zobenih, koliko mlijeka? Trening pod upitnikom, pretpostavljam da se gnjaviš sa brdom izolacija :) Hvataj se mettovih prijedloga...i slobodno smanji na 3-4x tjedno ali kako treba.
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako Gimka
Nakon treninga obicno jedem tunjevinu ali cesto jedem i suseni laks(oko 100-120 grama)+ 120-150 grama posnog sira i nesto paradajza.Bas meinteresuje sta mislite o laksu? Sto se tice kolicine zobenih ispcetka sam mjerio i poceo sa 30 gr a sad odokativno 50-ak grama i 150-200 ml mlijeka.Trening cu pokusati opisati u sledecem postu dok "pofatam" nazive istih.pozz |
|
bugili
Post Options
Thanks(0)
|
Gym-girl
neznam koje masti bi bile dozvoljene nakon treninga? imas li kakav konkretan prijedlog.Spada li tu losos(onaj dimnjeni) iz Lidla npr kojeg obozavam i sta mislite o njemu.Kada ga jesti,koliko ili ne.....opet sam stao na 65 i nemrdam |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Losos je odličan izvor zdravih masnoća, da. Onaj svježi još bolje jer je kvalitetniji ali može i dimljeni, ja ga isto tu i tamo znam uzeti. Ja nakon treninga inače preporučujem kombinaciju ugljikohidrata i proteina (naravno, zalome se i masnoće). Time bi jedan sendvič od recimo svježeg sira i koje fete lososa bio ok izbor. tako nešto i sama znam napraviti kada mi se ne sprema ništa konkretno. Kao i za svaki drugi obrok, od doručka do večere. Koliko ga pojesti stvar je ukupnog unosa kalorija i omjera nutrijenata u svakom obroku, sve visi koliko se na to pazi? 65 kg je pretpostavljam previše? :) Je li došlo što mišićne mase? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |