Here goes nothing :)) |
Post Reply | Page 123 11> |
Author | ||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Studeni 2010 at 18:11 |
|
Evo moje pripovjetke
(po 2.put ) Godine: 24, Visina: š83/š84cm, Težina: 8š/82kg ( bar bilo prije nekoliko dana) Opcenito o sebi i treniranju: Bavim se sportom cijeli život ( odbojka, košarka, plivanje, ritmika), al aktivno uvijek odbojka. Na kraju srednje škole dobila sam š0kg, jer sam prestala trenirati. Zadnjih 6 godina kao idem u teretanu ali bez pretjeranog znanja o tome kako, zašto, koliko.. Savjet od trenera nisam dobila jer se njemu nije dalo radit nekakav program. Prije 5-6 godina bila sam na nekom programu mršavljenja u jednom fitness ..hm centru, neznam kako bih to nazvala. Ugl, dali su mi program prehrane, vježbala sam u nekim njihovim zagrijanim komorama. izgubila sam š0kg (i želudac , i pare ). Vratila sam kile u roku 2ipo god (krivim tadašnjeg decka za to ) Ugl, moj odnos prema vježbanju je da voooolim vježbat, trenirat, bit u muvingu. Prihvacam sve savjete u vezi toga Trenutni program prehrane: dorucak: voce ili vocni shake (mlijeko, banana i/ili jabuka, naranca, kivi....) + kava (sa 2 kapi mlijeka ) mo: jogurt, ili feta onog trajnog raženog sa posnim/tunjevina/pureca šunka/2 fete Gaude/salata..neka kombinacija od toga rucak: povrce ( jedem sve), juha, lešo meso, riba, obavezno neka salata cikla, z.salata, kiseli/bijeli kupus, krastavac, pamidor...) mo: voce (ako ima kolac, onda i kolac ) vecera: jogurt, ili malo posnog, tunjevina, svježe povrce. Tjesteninu jedem samo u nekoj salati, rižu samo u ribljoj juhi. Rižote i tjestenine sa umacima ne jedem jer moj želudac protestira U posljednjih mjesec dana sam probala u prehranu ubaciti bjelanjke, (ili cijela jaja)/tunjevinu/posni svaki dan, za dorucak i/ili rucak/mo/veceru, ali sam primjetila da se neosjecam dobro nakon toga. Osjecan se pregažena, umorna (i mogla bih odspavat sat vremena minimalno), a najviše promjena sam primjetila na tenu. otkad se tako hranim, ten mi se pogoršao, pa sam zadnjih nekoliko dana izbjegavala jaja, smanjila tunjevinu i posni, i vec vidim promjenu na bolje. A i osjecam se bolje... Naravno, nisam toliko striktna sa prehranom. Iako nisam freak za slatko, necu odbiti cokoladu, kolac il nešto slicno. Nekoristim trenutno nikakve dodatke, al mislila sam uzet omegu 3 i one Daily vits. Trenutni program treninga: Beachbody Insanity (trenutno 2 tjedan 2mjeseca), ponekad nakon toga odradim vježbe za guzu, ili odradim Cardio Abs, ili neku P90X vježbu 2 puta tjedno trening odbojke Mjere: Prsa: 97, Struk: 76, Bedra: 66, Ruke: 30 (moje slike su na mom 'blogu na fitness.com.hr, al stavit cu ih i odi, kad se slikam ponovo) Edited by Mini me |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo slike...... (malo sam ih smanjila)
Edited by Mini me |
||
Stay focused. |
||
Blue
Cita FAQ Joined: 18 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bravo mini
možemo mi to |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Držimo fige za napredak!
Koji ti je cilj? Da znamo u kojem smjeru idemo.. što se tice omege 3 i daily vits - definitivno preporuka. Budemo dali i neki popust onima koji su u procesu transformacije.. Drago mi je da si se ukljucila na forumu i krenula malo educirat na temu treninga, prehrane te da neceš više vježbati u zagrijanim komorama.. Vidim da sad puno ljudi vježba po insanity-u, svi su ludi za beachbody-em.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kolko si ti viša od mene
|
||
will smoke your weed for food!
|
||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|
a jooj, sine, nebrini, ja sam veca od vecine |
||
Stay focused. |
||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha, moj cilj..
Pa izgubit minimalno 5kg, sredit trbušne, guzu, ojacat ruke a noge..neznam...dobiti malo više snage u njima...hm? |
||
Stay focused. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|
uh, hvala na podršci!! sad kad vidim da me netko 'prati' bit ce dodatna motivacija |
||
Stay focused. |
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mini moje si visine tu negdje ja sam š85 ima nas još visokih...
inace, ja sam prije 5-6god. imala tvoju kilažu sada, ali ja sam bila oooooooooogromna , ti mi uopce ne djeluješ da imaš toliko kila |
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma neznam jesam š84, il š83, ka da je bitno ako je iznad š80 anyway, tnx, možda se nevide kile jer imam 3 kg samo u guzi |
||
Stay focused. |
||
Rahxephon
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ako mene pitaš ti vec sad super izgledaš
Svakako cu te pratiti, go girl! |
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
woooooow još visokih žena .. ja sam š82 cm ako se mjerim u jutro, popodne sam š80 kad je vaga pokazala 82 kg bio je to znak za uzbunu. sada sam na 75 kg i još bi išla dole. mislim radim na tome |
||
Mini me
Post Options
Thanks(0)
|
|
oooo, frendice hahhaa jesmo prave hrvatice a radim i ja na tome, al vaga uvik pokazuje 82. a i kad god bi dobila na kilaži, uvik bi stala na ovoj težini, uvik.. anyway, hm, trebala bi vaše programe pogledati, pošto mi je bazalni metabolizam slicniji vašem nego ovim drugim 'midgetima' |
||
Stay focused. |
||
Post Reply | Page 123 11> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |