koji spori protien? |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
source
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2008 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Studeni 2008 at 16:26 |
|
molio bi pomoc oko izbora sporog proteina za zadnji obrok prije spavanja..
-pro.nutrition kazein -dymatize elite š2h -labrada pro v60 su neki od koje sam uzeo u obzir,ali kod nabrojanih je bitna razlika u cijeni pa me zanima i omjer ulozeno/dobiveno.. ili mozda neki drugi preporucujete? cuo sam i neka misljenja da je bolje uzet amino (npr. dyimatize 4800) prije spavanja,nego proteinski shake? unaprijed hvala |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
š. Pro.nutrition
2. nikakve amino tablete prije spavanja, ako te to zasiti, onda ceš se od kazeina doslovno gušiti od sitosti |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja koristio optimum š00% casein protein
|
||
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prije spavanja definitivno Micelarni kazein
|
||
www.fitness-trening.com
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
defintivno pro.nutrition micelarni kazein.. probao, odlican - najjefitniji od ostalog
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
post prije:
Poslano: 08 Studeni 2008 u š9:59 | IP adresa zabiljelena Illy Poslano: šš Veljaca 2009 u 2š:27 | IP adresa zabiljelena go go! krenulo te s odgovorima hehe |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ah, jgb navikao sam na nekakav forum, a kad nejdem na onaj više.. |
||
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pio sam kao i Iluvatar Pro.Nutrition Micelarni, no ipak preferiram Weider Protein 80+ jer imaju š0-ak okusa i kvalitetan je. Ovi s dva, tri okusa vremenom dosade :P
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Totalno nebitno kad je cijena niža od konkurencije i da, kvalitetan je i ovaj. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zna li ko di u Splitu ima kupit pronutrition proizvode ,planiran pocet koristit whey ujutro i poslin treninga samo neznan bili izolat ili koncentrat(poslin treninga sa dextozon),a prije spavanja kazein,sad jedino me jos buni ovo konc.ili izol.
Edited by zmaj |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koliko ja znam nemaju poslovnicu tamo - nego narucuješ tel. pozivom. Ako pitaš za broj telefona, nađi na njihovoj stranici. Koncentrat. Ak imaš para i treba ti još tih nekoliko grama P više po mjerici možeš i izolat... |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam mislila uzet taj micelarni kazein, no ipak sam na kraju uzela od dymatizea elite š2h.. meni je cist ok.. i dosta me drži da nisam gladna.. navecer kad ga popijem ujutro opce nisam gladna... obicno ujutro nikad nemrem bez hrane... inace dosta patim na okus.. jednom prilikom uzela sam pronutritionove proteine i bili su mi toliko fuj da mi se jednostavno dizao želudac cim bi ih samo pomirisala od tad više ništa od pronutritiona |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jbg.nekad triba malo i patit.ja zasad koristin weiderov 80plus 4 komponentni a kad ga potrosin onda iden na ono sta san reka prije
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao bože, pa ne piješ whey zato što je fin |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mene više cudi što joj je njihov whey fuj Moji frendovi ga troše ko ludi i predobar im je, pogotovo što se tice okusa. Sad ga svi hoce, cak i oni koji nikad nisu culi za njih |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma.. nemam komentara uopce
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |