skinut trbuh |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
lima
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Sijecanj 2007 at 20:34 |
ovako, imam š70 i 65 kg, idem u teretanu 4 puta tjedno. nemam bas pre velik trbuh ali imam malo sala pa me zanima kako da to salo skinem. kad trebam sta jest?
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo crobnog treninga bi ti jako dobro doslo.i manje ugljikohidrata da se salce vise trosi.Ne pretjerat s proteinima.Naime i oni ako su visak idu u salo.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trcanje ti je najbolji nacin za skidanje skembice!
|
|
lima
Viden/a u gymu Joined: 23 Sijecanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
da li bi trebao trcat prije treninga ili poslije?
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ujutro trci na taste |
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ti bi trebao trcati nakon treninga sa utezima.
Nikako ujutro. Imas 65 kila.To je prilicno malo cak i na tvoju visinu tako da nikako ne preporucam trcanje u fazi u kojoj je tijelo u stanju najveceg katabolizma u danu. Pocni se zdravije hraniti,treniraj redovito i trci nakon treninga s utezima. |
|
Vanja
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2007 Status: Offline Points: 91 |
Post Options
Thanks(0)
|
Trci kad stiges,
bitno da trcis i to umjerenim tempom , i znaj da se tek nakon 20 min pocinju trositi masti i to samo ako je umjeren trening, ako je intenzivan trosi se glikogen a to ti nece pomoci u skidanju sala. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo ti trci i pazi na prehranu i bit ce bolje ne brini se samo se opremi celicnom voljom i vidjet ce se rezultati !
Trbusnjaci ti nisu za skidanje sala od trbuskanja misici trbuha rastu a ne skida se salo , kao sto vecina njih misli Edited by Ive_ri |
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko je plivanje dobro za skidanje sala? Pretpostavljam da je trcanje ucinkovitije, ali kako plivanje kotira u tom pogledu?
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
Plivanje super kotira kao crobna aktivnost. Trcanje je nesto ucinkovitije po pitanju potrosnje kalorija, ali velika prednost plivanja je u tome da su puno manja opterecenja na zglobove i u usporedbi s trcanjem zanemariva mogucnost ozljeda vezanih uz to.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
da potpuno se slazem da je manje opterecenje na zglobovima ,a plivanje je takodjer dobar nacin za ucvrstit trbuh, nije toliko dobro ako opcenito zelis smrsavit kao trcanje al ako zelis samo trbuh ucvrstit onda je odlicno pogotovo neke discipline!
Al onda trebas plivat na duze relacije pomalo , a ne ono š00-200 metara jer je to vise za snagu, ista stvar ko i sa trcanjem Uzivaj, zelim ti puno uspjeha |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako... Nevidim razlog zasto ujutro nebi trebao trcati ili brzo setati.Rano u jutro prije dorucka kad su ti zalihe glikogena vrlo male,,, tad tijelo u nedostatku ugljikohidrata bude primorano da trosi masti......nakon trcanja dolazi dorucak tad slobodno mozes unositi ugljikohidrate u vidu voca i povrca,,,,,treba piti dosta vode,,,,nase tijelo se sastoji od 70%vode koja se trosi u razlicitim bioloskim procesima, ,,,,voda pomaze u razgradjivanju i prenosu hranljivih materija do potrebnih mjesta u tijelu,pomaze tijelu u oslobadjanju stetnih materija kao i da utice na elasticnost koze................................Ja bih odvojio crobni trening od ancrobnog,,,,,,,neznam koliko bi taj trening dugo trajao kad bi nakon treninga snage isao trcati i usput sta se dogadja sa misicima koji su vec i onako poprilicno iscrpljeni i osteceni nakon intenzivnog treninga snage,sta se dogadja sa misicnom masom koju je jako tesko izgraditi.. ....... ako zelis da povecas potrosnju masti onda tvoj crobni trening treba da bude nizeg intenziteta uz nizu srcanu frekvenciju srca(š25-š40 otkucaja) u trajanju najmanje 30 minuta....nakon dvadesetak minuta aktivira se mehanizam za potrosnju masti....tijelo uvijek trosi prvo ugljikohidrate pa tek onda masti................ako zelis imati dobru tjelesnu kondiciju onda bi tvoj crobni trening trebao biti viseg intenziteta uz visu srcanu frekventnost(preko š50 otkucaja) najvise š5 minuta za vjezbu ....(formula kaze 220otkucaja minus godine starosti)sa nekom neznatnom tolerancijom....sve to mozes odraditi na stazi ,orbitreku,rod masini,biciklu,steperu,,,dobra tjelesna kondicija daje za to da imas dobro pripremljeno tijelo koje ce moci odraditi buduce treninge snage sa manje problema...Ja treniram ovako--jedan dan teretana--drugi dan kondicioni-treci dan teretana--cetvrti dan je odmor---tijelo mora odmarati,,misici se lome prilikom dizanja tezine,misic raste kad se odmara a ne kad se vjezba....smatram da imas jako dobre proporcije,nastavi trimati tijelo...Normalno lijepo misicavo tijelo je predmet divljenja dok je bodybilding tijelo predmet cestih pogleda uz usputno zgrazavanje.......zbog svega onoga sto se veze za tu vrstu maltretiranja tijela tesko da ce ikad bodybilding biti OLIMPIJSKA DISCIPLINA....
Edited by emilio |
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa, moram priznati da se u nacelu slazem s tobom..... |
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
potpuno se slazem , bodybuilding je pretjerana stvar, ono sto bodybilderi rade od sebe to je katastrofa tko zna koje sve gluposti unose u sebe ma gadi mi se kad ono vidim izgledaju katastrofa barem meni je ono ocajan izgled sad neznam kako vama drugima
|
|
nenno
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2007 Location: Velika Gorica Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo, bas sam vjezbao neki dan pored Nevena corka....covjek izgleda OGROMNO i meni nimalo privlacno, ali ne sudim ih zbog toga....tko voli nek se bavi time i to treba postivati.....meni je osobno ideal tijela tipa Brad Pitta u Klubu boraca (da bolje docaram).......
|
|
"....I only dream in black and white. I only drema 'cause I'm alive...."
|
|
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
O da! Inace nisam njegova obozavateljica, ali tamo je bas mmmm... |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |