što mislite o ovome??? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Svibanj 2009 at 21:07 |
Zanima me dali bi mogla piti ovaj prah, inace u DM-u ga ima...
Eiweiss 90 vanillia: Milchweiss (89%) (Lactose), Sojaproteinsolat, Hydrolysat aus kollagenem Eiweiss, Emulgator Solalecithine, pfanzliches Ol, Aroma, Vitamin B6. Na š00 g ima 380 kalorija, a 89 grama bjelancevina. znaci 89% proteina( sirutkinih -whey, mlijecnih i sojinih), pije se 25g sa vodom kao PWM jel može to biti dodatak kao whey jer nemam mogucnost kupovati isti??? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako nemaš mogucnosti?
p.s nije ovo baš neko riješenje |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupio sam nešto slicno u DMu za 30ak kuna - zanimalo me je.
eno još stoji negdje u ormaru, navodni cokoladni okus je nepodnošljiv, fuj |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Smece. Teško. Radije si kupi mlijeka, posnog i jaja za te novce ili se snađi za pravi whey. |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
Iluvatar, jednostavno..studentica sam , ne radim , pa nemogu ni odvojit toliko za whey ali bi za ovo mogla jer je 55kn 300g
Lega, da cula sam da je taj po 30kn grozan, ali mislila sam na taj od 55kn, sad bi link stavila da vidite ali ne znam postaviti |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanimljiva ti je racunica a kukaš kako nemaš za pošteni whey. škg tog sranja iz dm-a dođe š83kn. škg poštenog wheya dođe znatno manje, ako uzmeš kanticu ili vrece od nekoliko kg još i jeftinije. Konkretno, može se spustit cak i do š35kn/kg. Jedino se treba snaci a ne kupiti na prvu loptu. DM valja za sve osim za taj njihov whey...sastav katastrofa. |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro,gdje mogu nabaviti onda taj whey??
i koliko dugo traje ta doza od kilograma??? |
|
anne
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj.probala sam taj whey iz dm-a...meni je bio grozan...fuj...thorn ima pravo što se tice cijene..
|
|
Lovro
Viden/a u gymu Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovaj iz dm-a sadrži aspartam
|
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
Da mu je to bar jedini grijeh... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
doza.. zvuci kao da se pucam u venu wheyem :D p-s kila traje ovisno koliko ga csto uzimas.. racunaj da barem poslje trneinga ide 30 grama! ako je 3 x tjedno to je cak 2 mj jedno malkoc više! |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
A pošto vidim da to nije baš preporucljivo , previše aspartama i ko zna cega sve ne...odustala sam od toga, probat cu nabaviti whey
Jel kad se whey kupuje u teretani jel izadje skuplje nego da kupim ovako negdje dalje???? jel to znaci da ako kupim kilu wheya isto cu imat 2 mjeseca, idem 3xtj.u teretanu???? i kolka mu je cijena??? |
|
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
ak si iz zg-a imaš u heliksu u staroj vlaškoj - jedan od haustora - ja tamo uvijek kupujem sve šta mi treba... ja whey koristim od dymatizea... 30 grama ti je za iza jednog treninga pa racunaj kolko ti može trajat..
Edited by jedna_mala |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
autorice
kupi pronutrition koncentrat, on ce te najeftinije ispasti, i naruci ga od njih kilu u plasticnoj vrecici! nazovi ih i reci im da to želiš! Edited by Iluvatar |
|
dianna
Post Options
Thanks(0)
|
ma jok , nisam iz zegea,,, daaaleko sam..
Iluvatar gdje da to uzmem taj koncentrat??? kolka je cijena otprilike? |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |