Ljubavni Statusi :-) |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |||
Mala83 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 18 Sijecanj 2010 at 22:52 |
||
Pozdrav Fitovci
![]() Nova sam u ovoj vasoj prilicno zanimljivoj zajednici i u ovih nekoliko dana koliko sam prisutna u njoj saznala sam puno zanimljivostima o aktivnim clanovima (stvarno vas je puno) ![]() Svaka cast svima ![]() Nakon ovog kratkog uvoda, nadam se da cete mi oprostiti ![]() ![]() Cini mi se da jedino o ovoj temi niste raspravljali ![]() |
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Welcome Mala83 u ovu nasu malu fit zajednicu!
![]() Ja, u (sretnoj) vezi...sto se ljubavnog statusa tice.... ![]() |
|||
![]() |
|||
danijel1402 ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
||
![]() ------------------------------- ![]() ------------------------------- ![]() -------------------------------- ![]() ![]() -------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------- Tako nekako otprilike kod mene ![]() P.S. Kako ovi sitni sati puknu u glavu kad pomješaš sa ucenjem i kavom i cedevitom ![]() |
|||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
|||
![]() |
|||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
||
Pozdrav Mala! Ja...ne znam ni sama više di sam :) Teški i zbunjeni mjeseci iza mene, nadam se da ce se i moje kormilo ubrzo okrenut prema jednom smjeru...... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
![]() |
|||
Mala83 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 7 |
||
Hvala na dobrodošlici Ja sam eto sretno slobodna,hehehehe Edited by Mala83 |
|||
![]() |
|||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
||
od kad san ovo lito izasa iz veze ne da mi se bit s bilo kim,tako da ako ona nema ono nesto ni ne pokusavan
![]() |
|||
![]() |
|||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
||
U sretnoj vezi!
![]() Najsretniji na svijetu.. ![]() Btw. Mala83 dobrodošla u FIT zajednicu! Ostani nam aktivna. Možeš otvoriti temu ovdje i predstaviti se svima. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Ocito ne zadugo ako navale muške hijene nakon što ovo vide
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Hehe, zanimljivo pitanje.
Formalno (sretno ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anna ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
||
Sretno zauzeta |
|||
![]() |
|||
||
Hehehe... |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
@mala83
odakle si, koliko imaš godina, cime se baviš, gdje si to bila na moru? |
|||
![]() |
|||
||
Da to preko PM-a riješimo ![]() ![]() hehehe |
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
ma možemo i preskociti te formalnosti, pa ti odmah broj napišem
![]() |
|||
![]() |
|||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
||
Sreca da dva konja poput tebe i mene necemo navalit posto smo sretno zauzeti |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
Sve što je dobro je zauzeto A bogami Lega ne gubi vrijeme, nego drito u srž
|
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |