Dalila....FIT u 90 dana |
Post Reply | Page 123 20> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Veljaca 2010 at 21:15 |
Dob: uskoro 28
Visina: š73 Težina: 75 Opseg prsa : 89 Opseg struka : 7š Opseg bokova: š03 Natkoljenica: 56 Evo da se predstavim, imam 28 godina i na ovo natjecanje sam se prijavila ko dodatnu motivaciju da pređem na stepenicu iznad i da napokn se do kraja dovedem u red....hope I will do it...;) Inace sam aktivna tek unazad 3 ili 4 god....do tada...koma i više od toga....;) Trenutno radim body tehniku, reformer i ponekad odem trcati (što cu sada povecavati) Probala sam i teretanu i tc bo, step crobik i sl. Kodnicija je dosta dobra, mišica sam također dobila dosta no....imam i prevelik BF još uvijek.... Do sada sam sama.....a sada eto možda da probam uz ovakvu potporu. Jer ja sam ustrajna i sve...no cim i malo pogrešno skrenem sa puta....obije mi se o glavu...;) I da...nemam sliku sa vagom jer se nisam uspjela snaci.....ako se možete za to strpiti...pa nabavim cim prije.... ;) I evo....ful bad...al evo i slike...;) I da..ko mi je trener...???? što sam tak loša da me nitko nece? ;) Edited by Zoki |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme..ovu sam poruku 3 x gledala kak izgleda i jedva sam ju poslal...no...;)
I da...gledam kako sam napisala...da imam 28 god..no nemam..no budem uskoro...;) |
|
Conly
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uploadaj slike preko nekog drugog servisa...imageshack ih je vjerojatno procijenio nepogodnima...ne zna on u koje je ovo svrhe
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slike su sređene, dalila - ako nisi htjela da ovako budu, obrišem ih odmah.
Samo javi.. Theia, Gym_girl ili martyL javite se da vidimo tko ce voditi dalilu. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ok je....;)
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisan ni ja moga bolje slike zoki mi sredija
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja se u to ne kužim..ionak mi je bio i grc u želucu to staviti...;)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vuky, ništa ti ne brini, rad i trudi i bit ce dobro, važno je da se zapne!
E sad... ja bi te preuzeo rado, ali mi savjest ne dopušta jer znam da bi ti netko drugi bio puno bolji, a to je MartyL |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Tko je to? Tu osobu baš i nisam ni srela tu...;)
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila, ja bi rado ali slažem se sa Illyem
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
ma dobro...ti i ja cemo se nac...idemo na green tea..možda i neki trening skupa...;)
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja krenuo sređivati, pa cemo vidjeti što ce MartyL reci |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
OK..onda MartyL...nadam se da cemo surađivati... ;)
|
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav..javi mi se u inbox..a tko sam pogledaj na www.fitness-futura.hr
Martina |
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
Evo..ko jucer je službeno krenulo natjecanje, fit u 90 dana...ja sam vec zadnja 3tjedna eksperimentirala sa prehranom i treninzima...da vidim šta cu raditi u ovih 90 dana... Odlucila sam se ipak pojacati Uh ...sa obzirom kako si nisko bili prije, tako da u prvom dijelu dana imam nešto više uh nego ranije.... a druga stavka je što sam uvela dosta kardia...i moram priznat da to zasada fino funkcionira....pa nadam se da ce ovih 90 dana biti moj korak k onom što želim ostvariti u ovoj godini....
|
|
Post Reply | Page 123 20> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |