Suplementi! |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Jota
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2010 at 20:47 |
|
Prodajem sve vrste suplemenata po vrlo povoljnim cijenama.
cesto sam u EU pa usput mogu nabaviti velik asortiman dodataka prehrani. |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo informativno, koliko kosta dymatize elit whey 2.3 kg ili 4.5 kg? |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam dao 37 Eura u Sloveniji za 2,3 kg...
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koje to suplemente prodaješ? Ako se ne izjasniš, tema se briše... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Jota
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Whey, bcaa, kreatin, glutamin, multivitamin i itd.
Uglavnom kupujem ih u Njemackoj jer mi je obitelj tamo i cesto sam tamo, a svi proizvodi su provjerene kvalitete i orginalno zapakirani. Mogu nabaviti sve vrhunske firme( Optimum nutrition, Dymatize, EAS, Gaspari nutrition, Muscletech, BSN,ABB...) Inace ako treba mogu poslati poštom po cijeloj Hrvatskoj! Za primjer Optimum nutrition whey gold standard 4,5 kg je 700kn a 2,2kg je 430kn. Uglavnom velik je izbor slobodno pitajte što vas zanima! |
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prijatelju pa i nisi nesto jeftin a svercer si, Davorovih 37 oira je cheap a ti si tu u rangu sa cijenama u HRV
Elite Dymatize Whey |
||
Jota
Post Options
Thanks(0)
|
|
Za pocetak nisam ja nikakav švercer jer sve radim na legalan nacin.
Ja nisam naveo dymatize, nego optimum nutrition koji je bolje rangiran zato je i skuplji. U zagrebu 4,5kg optimuma košta preko š000 kn pa bih molio da se suzdržiš od suvišnih komentara. |
||
Johnny_23
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
heh ali u sloveniji je isti taj 75 eura :P a mislim da vecina ljudi s foruma kupuje u sloveniji
|
||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svjedno si skup, radje cu uzeti sa racunom i platiti par desetaka kuna vise. Nije mi bila namjera te uvrijediti dapace samo ti prodavaj nemam ja nista protiv, ali ocekujem ako vec uzimam preko tebe da cijene budu pristupacnije a ne iste.
|
||
Jota
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neki nisu u prilici bit blizu slovenije tako da opet nema smisla raspravljat.
Da ponovim pakete šaljem po cijeloj Hrvatskoj, tko je zainteresiran neka se slobodno javi sa upitima! |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm kakve veze je li optimum, dymatize (koji mi je najsumnjiviji, najviše zbog analiza koje mu ne idu na ruku) il nekog treceg kad je cijena ipak nešto viša od one koje ocekujemo Primjerice MVP pro whey se može nabavit cak i za 325kn iste kilaže. Ili još bolje, suplementi iz engl za š00-š20kn/kg wheya
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
te iz engleske ja koritin i cine mi se da su dobri,nisu zatrovani uzea san 5kg za 500kn bez okusa
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti si platio tih 500kn i nakon koliko ti je stiglo doma? si platio postarinu? dodas ista za okus? |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moze neki link il tako nesto. Cisto da znam o cemu se radi. Malo sam proguglao, ne vidim da iko ista lose o njemu pise. |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S tim analizama ti je ko i s registrom branitelja... Al bila je još prije god il dvije na onom forumu tema s tim analizama i jbg, nisam skinio taj pdf jer me nije zanimalo ali mi je ostalo u sjecanju da je dymatize elite whey imao visok % soje i znatno manji % P od deklaracije. Probaj malo po stranim forumima, možda ima negdje taj file |
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a hebate led vec sam 7 kg dymatizea popio...nista prelazim na mvp btw: thorn jel valja sta mvp ? Edited by soner_9393 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |