program prehrane |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
marko
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2007 Location: United States Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Ožujak 2007 at 15:41 |
imam 85kg i visok sam š80cm.jel mi moze netko sastaviti neki kratki i zdravi program prehrane.idem u teretanu vec neko vrijeme i htio bi i skinuti par kila.dvije tri.pa mi treba neki kvalitetan program prehrane,jer se uopce ne kuzim u to.hvala
|
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
samo copy-paste ovo st vec ima na stranicama fitness
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Joj, neda mi se sad to sve pisat opet po stoti put, imas na forumu i na web stranici dosta opisa jelovnika pa si malo pogledaj i ako imas nekih konkretnih pitanja slobodno pitaj
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moji favoriti su: CRON diet www.cron-web.org - svodi se na to da unosis manje kalorija dnevno nego sto tvojem tijelu treba. Tako ces gubiti salo, a i dokazano je na razlicitim zivotinjama da "restrikcija kalorija" produljuje zivot.... ABS diet - plan prehrane koji su izumili ljudi u Men's Health-u. Bazira se na š2 namirnica koje jedes redovito, te namirnice grade misice i tope salo. š2 power foods Ukoliko se zelis educirati o hrani pogledaj si ovo: Harvard School of Public Health - Nutrition source Edited by šime |
|
marko
Viden/a u gymu Joined: 17 Ožujak 2007 Location: United States Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala sime
|
|
petra
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel sendvic: integralno pecivo+zelena salata+narezano kuhano jaje+mlijecni dukat light namaz moze proci kao dobar medju obrok? Ili je bolje bez namaza? Ili nije dobro uopce? Jel taj tip medjuobroka "odlican" ili "moglo bi to puno bolje"? Danas sam si to napravila i prefino mi je pa me to zabrinjava! |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam sad tocno podatke za dukat light namaz ( dukatova stranica zahtijeva flash, a ja sam na racunalu na faksu bez flasha), ali ako nema puno masti (zasicenih) onda nema problema... sve je to vrlo dobar izbor... |
|
petra
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijecni namaz light :24%suhe tvrai;50% m.m. u suhoj tvari. Sastojci: vrhnje, modificirani skrob, sol, zgusnjivac:karagenan, E4š0, E466. Bez konzervansa. Bas mi ovo i ne zvuci dobro? |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
50% mlijecne masti... zvuci puno... svjezi sir ima 25, a svjezi light sir ima jos i manje, ali u umjerenim kolicinama te nece debljati... to, da li gubis ili dobivas kile ovisi o ukupnom kalorijskom dnevnom unosu... *** btw danas procitao da se ljudi debljaju od ugljikohidrata a ne od masnoca... Link Edited by šime |
|
petra
Post Options
Thanks(0)
|
procitala sam link upravo...sad cu se manje zamarati s ovih 50% m.m., a vise sa onim krumpirom kojeg sam jucer za rucak jela :)
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
da, ja cu isto radikalno smanjiti krumpir, tjesteninu, rizu i kruh i usredotocit se na meso i povrce... |
|
petra
Post Options
Thanks(0)
|
Da, to bi bilo idealno, ali kako bez ugljik. do energije koja mi je potrebna za treniranje?
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo treba jest raznovrsno, smatram da nikako nije zdravo sad jest npr. samo meso i povrce, a totalno zanemarit tjesteninu, rizu, voce , kruh i sve to, pa ne mozes bas stalno jest jedno te isto!
A i mislim da je raznovrsna prehrana ipak najbolja, zato i jesam protiv onih strogih dijeta i takvih stvari |
|
Zoran89
Viden/a u gymu Joined: 26 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam si sada napravio plan prehrane koji mi koliko toliko odgovara...naravno jos sam uvjek ogranicen svojim nikakvom kulinarskom sposobnosti...ali i to se polako popravlja :-) !!
|
|
petra
Post Options
Thanks(0)
|
Ima li netko dobre ideje za proteinske obroke (s minimumom ugljikohidrata)? Nesto osim posnog sira, tune, piletine&co, jaja. Trebam veci izbor izvora proteina jer mi ovako dosadi hrana |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Osim ovoga proteina jos imas u soji. Ali stvarno ne vidim razlog za ovaj tvoj minimum ugljikohidrata, nadam se da znas da su ugljikohidrati glavni izvor energije pogotovo za centralni zivcani sustav i da njihovo izbjegavanje moze imati ozbiljne posljedice. Osim toga ima jos jedna bitna stvar vezana za proteine a to je da se oni sastoje od aminokiselina koje se dijele na esencijalne i neesencijalne. Esencijalne tijelo ne moze samo proizvesti pa ih moramo unisiti putem hrane i ako ih ne unosimo dovoljno isto postoji velika mogucnost za ozbiljne zdravstvene probleme. Sve esencijalne aminokiseline imaju uglavnom proteini zivotinjskog podrijetla i soja. Nemoj se ljutiti ali stvarno ne mogu razumjeti ljude koji izbjegavaju ugljikohidrate i masti. |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |