Jagode - volite li ovo voce? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2010 at 00:04 |
||
FITovci, klopate li sada jagode?
Sad je njihovo vrijeme... evo ja danas pojeo kojih 15ak komada ... naravno bez šecera i šlaga. Predobre su mi, full me osvježe i prefine su mi. To mi je jedno od najdražih voca.. Naša tablica kalorija kaže da Jagode (š00g) imaju: kcal: 36 Energija: š50kJ Ugljikohidrata: 7 Bjelancevine: š Masti: 0 vitamin C: 57mg Znaci, jagode su zdrave, samo ne smijemo pretjerivati (ni konzumirati) u nekim kombinacijama kao što su npr. - sa šlagom, kremom nekom, šecerom i sl. Volite li ih i podijelite neke vocne recepte s njima? Edited by Zoki - 31 Svibanj 2012 at 10:00 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne vjerujem svojim ocima Obožavam jagode |
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
u mom vrtu rastu OGROMNEEEEE mljac |
|||
Strong is the new skinny.
|
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jedno od naj voca za mene.
Isto tako sam ih manđala ovih dana u solaži, bez cukra i bez šlaga....a jucer smixala u shake od posnog i Ab kulture Inace, jedva wait šumske Sad ce one brzo za moj rođendan, pa kad baka napravi tortu s pjenom od š.jagoda i bjelanjaka, ajoooooooj divote!! |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj da mi je vidjeti te tvoje ogromne |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svaku nedjelju... sa bocom šlaga..
|
|||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
no strawberries for you! come back one year |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja cu ipak doc po njih i dobit cu ih |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
dok ti dođeš, proci ce im sezona |
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Opet vas dvoje...
OnTopic: Theia je svojevremeno postavila recept za tortu od jagoda. Ovo valja kušati: Torta od jagoda - Theia |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako ništa, barem cu doci pokositi dolinu sunca |
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
a taman sam mislila postat recept!
ja sam OVO nekidan pravila i mljaccc je samo nisam imala fresh bosiljka, nego samo mente. toplo preporucam, ful jednostavno, brzo, a prefino |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za sve sladokusce i obožavatelje jagoda:
recept - jagode sa svježim kravljim sirom |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Danas drmnuo onu cijelu teglicu (plasticnu) jagoda.
Bilo fantasticno osvježavajuce. Naravno bez šecera i ikakvih dodataka.. |
|||
|
|||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj i ja sam ih danas jela,domace iz vrta...mmmm nekih š50g mmmm
|
|||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
||
i ja sam opet danas jela one moje ooogromneee
navodno se jagode mogu jesti odmah nakon jela jer ne fermentiraju kao drugo voce... cula |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |