Jogurt i mlijecni proiz. - da / ne, kada? |
Post Reply | Page 123 5> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2010 at 11:25 |
|
Otvorio sam temu da raspravimo kada konzumirate jogurt i ostale mlijecne proizvode (osim posnog), da li je to dobro, gdje kupujete i po kojim cijenama..
Osobno pijem 0,5l vindijin jogurt Ujutro ili navecer.. Ostale mlijecne proizvode ne konzumiram, znao sam ponekad sa sendvicem mlijecni namaz, no ni to sad više ne.. Vi? Kada pijete, koliko toga konzumirate i što mislite da li je mlijecne proizvode (osim posnog) dobro koristiti sad pred ljeto kad smo svi na definiciji? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni je taj jogurt najbolji.
I Sensia. Deci-dva jogurta popijem ujutro prije posla i to je to. Zobene jedem s vodom + kap nemasnog ili zobenog, sojinog ili rižinog mlijeka. Mijenjam da ne dosadi. Tako i doma pijem Nes, ali to je samo vikendom kad sam doma. U kaficu veliki s nemasnim, ako imaju. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ni mislio da ceš mali Ja jogurt slabo...mlijeko isto...ne volim tekuce kalorije...al kad treba onda sam vocne |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ti odmah na one max .. vocni su opaki.. sami šecer.. |
||
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bljak vocni radije cu ga sama napravit doma
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
S jagodama? Ne volim domace |
||
chaxy
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ni domace iz doline sunca? Admitted to knowledge |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo mlijeko sa zobenim u jutro i naravno ako se zalomi neka sirnica, onda ode pola tepsije pite + minimum litra jogurta
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
E to je vec druga prica, za takav jogurt maltene živim |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jogurt, dva svaki dan...Mijenjam ih - AB Kulturu, jogurt 0,9 i 0,š od Vindije, BioAktiv, Kiselo mliko i Acidofil Zbregov, a ono...šta reci freak sam kad su jogurti u pitanju
Posni isto , samo mijenjam kombinacije - dorucak/rucak, slana/slatka varijanta, U biti jako cesto posni i jogurt koristim skupa a fino mi je mixane pahuljice izmišat s nemasnim jogurtom. Ljeti kad žestoko opali vrucina, onda mi je rashlađeni jogurt sam ili s vocem jedan od naj međuobroka Edited by Kate |
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja obavezno jogurt svaki dan, i to ili isto 0,9 ili š,0 Vianov iz kauflanda, nekad probiotik vocni kad mi se baš jede, zatim acidofil 0,9, kefir, kiselo mlijeko...
o posnom da ne govorim, kupujem na kile u Lidlu i svaki dan ga jedem i to baš dosta |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm, vidiš ja sam opet skepticna - dok ja ne vidim nutricionisticki sastav na proizvodu, teeeeško da cu se odluciti za njega. |
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace, tko je malo proucavao prehranu po krvnim grupama, znaju da meni, kao B grupi, jako odgovaraju mlijecni proizvodi. cak sam procitala da B grupu masni sirevi dovode do gubitka kila, no dobro....
Svako jutro jogurt (vocni, bez secera) uz zobene, feta ili grabancijaš su mi odlicni za popodnevne salate, posni za veceru, jogurtici za međuobrok, mlijeko u kavi.... Stvarno puno uzimam mlijecnih proizvoda i baš mi odgovaraju! |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakav je to vocni jogurt bez šecera? Koji to piješ? |
||
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jogobela light. Ma joj, uz sva moja odricanja od slatkog, stvarno ne mogu jesti uz zobene i voce obican jogurt.
|
||
Post Reply | Page 123 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |