Sendvici - made by FITovci |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Svibanj 2010 at 16:24 |
|
Jedete li sendvice i sa kojim sastojcima?
U ovim temama smo definirali koje salame i sireve koristimo i volimo: Sirevi - koji? - osim posnog! The best of salame / šunke E sad bi volio razgovarati o kompletnoj listi sastojaka u sendvicu. Jedete li kruh, neko integralno pecivo, neki namaz, salatu, povrce, stavljate li meso u sendvic - neke special dodatke koristite ili? Ideja je ove teme okupiti sve ideje oko sendvica, sastojaka i zdrave "recepte" staviti na hrpu.
Pisali smo i mi nešto o sendvicima: cetvrt bijelog i parizer ? Ne, hvala ! Mediteranski zimski sendvici FITovci, daaaaaaaaajte svoje recepte! Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napravim namaz od tune (smixam tunu sa malo maslinovog,
kiseli krastavac, zacina hrpa raznih... ponekad i malo posnog u to) i to na rižin kreker... gore salata, rajcica, crvena paprika.. i slicno To mi je za sad dopušten sendvic. _________ Ili namaz od avokada također na rižin kreker i gore neki sir ili dimljeni seitan/tofu i opet povrce |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja obožavam keto sendvice - red ementalera, red parene šunke, red kulena, red paprike/krastavaca/rajcice, red majoneze, red ementalera Al inace, nikakve fency kombinacije: integralni iz lidla + neka mesina + neko povrce i cao |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedan me je sendvic u Italiji oborio s nogu i kad god sam za tulume radila canapeice a la taj sendvic, ekipa je bila oduševljena!
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
veliko mavrovicevo pecivo sa sjemenkama + 200g dimceka + 3 kisela krastavca rascetvorena + š paradajz narezan na ploske. mmmm... kad se sad sjetim...
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
slicno ko Gajba...samo 50g dimceka, š00g posnog...a od salate kobiniram ;)
Ili tuna iz salamure naravno posni i zelena salata u nekom integralnom pecivu, najcešce mavrovicevom ili pak u agram kruhici i slicno ;) |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki tvoj entuzijazam je zavidan
Samo kažem, kasnije cu postati recepte za sendvice |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
* integralno pecivo, Pureca šunka Delikates, Ribanac sir
pomidora i/ili rotkvice, zelena salata, malo senfa * integralni kruh, sirni namaz Linessa Frischkäse light 0,2 %(Lidl), pureca šunka, rotkvica, hren * integralni kruh, poširano jaje, matovilac i/ili radic, rajcica, sir Ribanac * integralni kruh/pecivo, mozzarella light, pomidora, senf * integralni nešto , ementaler, pureca/pileca prsa u ovitku, povrce neko * integralni nešto, šunka u ovitku, sirni namaz light( Zbregov, Philadelphia, Dukatela), kiseli krastavci Edited by Kate |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uuu ovo je super ideja |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja obozavam namaz od tune.. crvena paprika da odlican okus..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kupiš rio mare ili radiš sam? Kupio rio mare tuna pastu i ful me podsjeca na paštetu. To mi baš nije drago, pa bi radije sam složio nešto. Vidim da gore vec ima i recepata za to.. |
||
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mavrovicevo pecivo ( ono crno posipano sa suncokretom) i pureca delux ili dimcek ili dimpus, mini rajcica, rukola, malo pilosa (svježi sir iz lidla) :) ...
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sam radim.. taj rio mare mi ne valja.. nije mi dovoljno gust i jak namaz kupljeni.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
silva07
Viden/a u gymu Joined: 25 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolje dvopek,unutra salama od purecih prsa i zdenka namaz...
|
||
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sendvic s puretinom i avokadom
2 kriške kruha od integralnih žitarica 4 kriške dimljene puretine š/3 svježeg avokada sol i papar za okus Priprema: š. Pomiješajte avokado, sol i papar. 2. Dodajte puretinu na kruh. 3. Smjesu razmažite na puretinu. # Vrijeme pripreme: 5 min # Energetska vrijednost: 272 kcal / šš34 kJ |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oooo daaa, ovo zvuci njamiiiii |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |