New Posts New Posts RSS Feed - Whey od namirnica (posni,mliko,bje..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Whey od namirnica (posni,mliko,bje..

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
silva07 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silva07 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Whey od namirnica (posni,mliko,bje..
    Posted: 20 Lipanj 2010 at 12:01
  šta vi mislite,kako da napravim whey od nekih namirnica za poslije treninga,iz tog razloga jer ne želim piti te proteine.Jel imate neki dobar savjet..Hvala unaprijed...
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 12:05

isusa ti pa nemos ti sam napravit whey,to je postupak izoliranja proteina iz sirutke,nevidin kako bi to kuci moga  

ako mislis na PWM poslin treninga,to vec mozes

Edited by zmaj
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 12:06
300g zecetine samelji u blenderu koji ima plavi poklopac, dodaj 2 cešnjaka velicine šake i 300 grama pilecih želudaca, to sve dobro pomješaj u blenderu i ostavi da se suši na suncu.

Whey je protein koji se dobiva iz mlijeka raznim filtracijama,odvajanjima blablabla, ne možeš ga doma napravit jer nemaš tehnologiju koja je potrebna, kupi whey, neceš umrt od njega.
Rijeąeno na PM.
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 17:49

Originally posted by soner_9393 soner_9393 wrote:

300g zecetine samelji u blenderu koji ima plavi poklopac, dodaj 2 cešnjaka velicine šake i 300 grama pilecih želudaca, to sve dobro pomješaj u blenderu i ostavi da se suši na suncu.

e i zaboravi si rec da treba da žrtvuje dvije savske koze i da citav postupak mora da vrši kad je pun mjesec inace nece valjat hehehe

mislim da je u pitanju zamjena za whey, vecina ljudi se boji whey-a, misl da je hemija, osobni izbor je oces whey ili hrana, mada se nemre nikad dobiti niti jednom hranom ta brzina absorpcije proteina kao sa whey...

Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Lipanj 2010 at 17:50
BCAA je bolji izbor i od wheya, ali i whey može poslužit za PWM
Rijeąeno na PM.
Back to Top
silva07 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silva07 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 11:14
 Pa nisam mislio whey,nego bilo šta slicno,kao neke zamjena ili nešto što je bolje za poslije treninga,od posnog sira i ostale hrane koja se jede poslije treninga.Htio sam pitati,dali postoji nešto da pomješam neku hranu i da dobijem neki dobar izvor proteina.A tebi fala šta me prcaš u mozak,cešnjak,savska koza i te fore,ako nemaš šta pametnije pisat,nemoj ništa ni pisat.
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 17:38
 uzmi bjelance, mozes i litru cokoladnog mlika
Back to Top
silva07 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silva07 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 20:24
  Danas sam smiksao
350 grama posnog sira
š jabuka
2 banane
š kruška
2 dcl vode
2 žlicice meda
i to sam jeo poslije treninga...
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Lipanj 2010 at 23:16
 previse po meni
Back to Top
BorG View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BorG Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2010 at 01:02

haj da budemo ozbiljni

to nije loshe, al si bas puno toga nabacao, a i previse UH po meni za PWM, probaj 200gr posnog, banana i malo nemasnog mljeka, u blender i dobis fini krem, ukusan i koristan  ... ja ubacim i 30gr whey-a hihi

Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
Back to Top
silva07 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote silva07 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2010 at 09:21
  OK,HVALA VAM NA POMOcI,A I SAM SAM VIDIO DA NIJE BAš DOBRO,ALI SAD cU PROBAT NEšTO FINIJE I BOLJE...
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Lipanj 2010 at 11:49

Originally posted by silva07 silva07 wrote:

OK,HVALA VAM NA POMOcI,A I SAM SAM VIDIO DA NIJE BAš DOBRO,ALI SAD cU PROBAT NEšTO FINIJE I BOLJE...

Zašto mora biti fino?

Back to Top
VictimOfChanges View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote VictimOfChanges Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Lipanj 2010 at 13:46
Originally posted by zmaj zmaj wrote:

Jel mora baš biti cokoladno mlijeko ili može i obicno + kraš express?
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26 Lipanj 2010 at 23:45
Originally posted by VictimOfChanges VictimOfChanges wrote:

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

Jel mora baš biti cokoladno mlijeko ili može i obicno + kraš express?
 vjerojatno moze, znan samo da su takve stvari savjetovali, ja koristin whey pa me i nije briga
Back to Top
ifa1981 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ifa1981 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Lipanj 2010 at 09:53
dobri savjeti.kad ti se slegne shake onda pojedi nešto ja ti npr.pwm pocnem lagano piti vec pri kraju treninga
Back to Top
Iluvatar View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Iluvatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Lipanj 2010 at 11:52
Bože moj, koliko savjeta a samo par ljudi je reklo covjeku nešto korisno

cokoladno mlijeko ili obicno sa hrpom kraša ti je dobro ali ti je jeftinije naruciti whey.. u tome je fora.. sa ovim drugim namirnicama.. nije baš toliko dobro kao sa mlijekom ili wheyem!

Bitno je da imaš proteine, brze i spore ili samo brze i glukozu kao šecer... sve ono voce sadrži puno fruktoze, koja nije toliko dobra u ovom slucaju kao glukoza!

Zakljucak.. ako imaš para radi si mlijeko, ako nemaš, kupi whey
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.

O osobnim treninzima kontakt na pm.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.