Slaganje plana vježbanja |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Listopad 2010 at 19:27 |
Znaci napokon sam krenula u tretanu.
Radim si plan vježbanja pa me zanima slijedece: dal se više isplati radit full body trening svaka dva dana il izolirane vježbe isto svaka 2 dana. Ovim rasporedom: Full body: noge - leđa - trbuh - prsa - ramena - ruke izolirane: š dan : noge - ramena - trbuh 2 dan : leđa - biceps - trbuh 3 dan : prsa - triceps - trbuh |
|
06.09.-58,5 kg
13.09.-57kg(-1,5) 04.10.-55,9kg(-2,6) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Full body svaki drugi dan..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
full body, al raspored noge-leđa-prsa-ramena-ruke-trbuh
|
|
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
fala!
|
|
06.09.-58,5 kg
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
možda ali ja bih rekla da o redoslijedu mišicnih skupina ponekad ovisi što nam je prioritet.. Recimo ako su joj ramena bitna ja bi njih stavila malo ranije jer dok dođe do njih bit ce vec pomalo umorna pa ih nece uspjet pogodit dobro.. ;) |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci ako je priritet ruke i trbusni, to š. jel. kuzin sta oces rec sve ok,ja san napisa kako bi ja to napravija
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
I ja bi isto tocno tako.... trbuh u biti nebi jer trbuh radim uvijek.... svaki dan valjda... htjela ne htjela.... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
hehe pa sad, i ne baš da su ruke prioritet, onda bih ih rađe pogađala kroz sve te osnovne vježbe nego kroz izolacije..a što se trbuha tice zašto ne, u superseriji sa donjim leđima npr. Radila sam tako neko vrijeme dok sam ih radila na svakom treningu...pa sam ih prebacila za kraj...pa sam ih ubacivala između vježbi.. pa sam ih skroz izbacila.. ono..kvragu, treba varirat i tražit :) Ja sam dugo radila po toj shemi prvo najvece mišicne skupine pa do manjih...al sad sam malo ramena stavila na prvo mjesto s obzirom da su mi najvažnija pa cu vidit kako to ide.. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Il jednostavno taj fullbody složit po antagonistickim parovima
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Inanna
Post Options
Thanks(0)
|
jel ovaj redoslijed vježbanja dobar s obzirom da skidam kile i gradim tijelo:
prvo odvozim š5min orbitreka i š0min stepera za zagrijavanje. pređem sprave za noge, leđa, prsa, ruke i trbuh. onda napravim par vježbi s utezima i trbušnjake. onda još š0min na brzo hodanje/lagano trcanje. Edited by Inanna |
|
06.09.-58,5 kg
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neznam kaj misliš pod tim gradim tijelo, ali po onom kaj
si pisala kolko ti traje trening i ostalo nije dobro.... Zagrijavanja ti je previše, puno previše, 5-š0 minuta ti je dost pedaliranja i malo istezanja i razgibavanja.....i po ovom ispada da ideš od sprave do sprave i radiš na svim spravama koje imaš u teretani, ako je to slucaj to je previše rada,jednostavno nije moguce odradit 3,4,5 vježbi za velike mišicne skupine i to svaku u istom treningu.......to znaci premalo opterecenja,itenziteta i besmisleno pomicanje prelaganih utega gore dolje. previše i jedino izolacijskih vježbi,radi oblikovanja, snage i gubitka sala najkorisnije bi bilo da radiš velike vježbe gdje se aktivira najveci broj mišicnih vlakana, znaci cucanj, deadlift, bench press,iskorake, zgibove ako mozes.......tu se obavlja najveci rad. kardio odvoji posebno, u dane kad ne radiš full body Edited by The Phoenix |
|
Inanna
Post Options
Thanks(0)
|
neidem po svim spravama vec odradim svaku mišicnu skupinu.
i opteretim se ttak da osjetim da radim, posle treninga osjecam kaj sam radila. gradim=oblikujem znaci bilo bi bolje da jednom odradim fullbody pa slijedeci kardio...i tak u krug ? Edited by Inanna |
|
06.09.-58,5 kg
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, slažem se!
Ovo što ti radiš po meni je ok trening, ali nije za oblikovanje tijela, barem ne onakav kakav ga ja poznam da bi bio uspješan! Ovo ti je više - do sljedece godine do ljeta da se malo utegnem! I to da ti treba 2,5h, to je besmisleno jer ako radiš kompleksne vježbe, dovoljno je do maximuma da se isfuraš na par njih poput iskoraka, cucnja, sklekova, držanje u zgibu-pa u toj poziciji možeš koljena podignut do prsa i tako radiš i trbušne i leđa i ruke i prsa... Ovako od sprave do sprave |
|
LiveStrong
|
|
Inanna
Post Options
Thanks(0)
|
tnx!
pokušavam si složiti neki program treninga koji je ucinkovit. pa nebi se htjela samo utegnut nego skinut 8kg i oblikovat! |
|
06.09.-58,5 kg
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svaku mišicnu skpinu sa koliko vježbi? kaj recimo radiš
za noge? Nije poanta i znak da je dobro odrađeno ako poslje osjetiš da si radila...ne pljujem po tvom treningu, no nisi dala niti jednu konkretnu info kaj se tice samog treninga i opterecenja a to je bitno, tak da je teško dat odgovor neki.....npr, otrci sat vremena i itekak ceš osjetit da si radila,no takva vrsta rada nije dobra za mršavljenje, uz ocuvanja mišicne...a ti si ocito na rezanju i takvim radom bi imala štete u vidu gubitka mišicne mase....... Ali da, jedan dan full body, drugi dan kardio, tako da budeš svježa za rad s težinama kako bi što kvalitetnije odradila taj trening |
|
Inanna
Post Options
Thanks(0)
|
radim recimo za noge: sve na spravama.
Ležeci nožni pregibi Pritiskanje nogama Ekstenzije nogu "Propinjanje" na prste u stojecem položaju onda one dve sprave s kojima skupnjam i širim noge. i radim sa utezima od š4-29kg ovisi koja sprava po 4 serije sa š0-š5ponavljanja ovisi koja sprava |
|
06.09.-58,5 kg
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |