Herbalife proizvodi! |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
lakyberry
Cita FAQ Joined: 18 Svibanj 2011 Location: Zagreb Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Svibanj 2011 at 22:43 |
||
Zanima me iskusta iskusnijih oko proizvoda Herbalifea.
Koje su im prednosti i mane i po cemu su zapravo dobri, a po cemu loši? |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Herbalajf je najgore smece koje možeš unijet u sebe, to je sve samo ne zdrav proizvod.
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zašto? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Zar nismo dovoljno diskutirali o toj temi? cak smo morali zakljucat temu o herbalajfu i neda mi se sve ponavljat opet |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odgovor da je Herbalife najgore smece sam mogao dobiti od bilo koga.
Zelim cuti razloge. Kad me netko pita zašto da znam odgovorit. ;) |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sam reci NE i sve ce bit u redu |
|||
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ok. Hoce li mi netko objasniti zasto ili nitko ne zna?!?
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma to se mi tak znamo malo našaliti na racun herbalife-a, nemoj zamjeriti dobar je herbalife, pun je hranjivih sastojaka, narocito proteina |
|||
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cekaj sad, jel si sarkastican ili je stvarno ok proizvod?!? heh ;)
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sarkastican je |
|||
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha
Znaci nije dobar? |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nisu oni baš nezdravi kako sonner kaže, ali su jako jako preskupi za ono što nude, tako da, samo reci NE :) |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
lakyberry
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aha. To me zanimalo ;) hvala
|
|||
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mene su nagovarali da to kupim ali ja sam rekla NE. Krenula na fitness i zdravu prehranu i š0kg u 3 mjeseca sam skinula. Ti koji su me nagovarali se više ne javljaju. A da ne pricam da su cijene astronomske.
|
|||
hm
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Samo od onih sektaša koji prodaju taj herbadrek dobijem ospice i izbivanje iz teretane narednih tjedan dana. Kako nisu onda nezdravi? |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a kad tribas takve,nigdi ih nac ko zađavla nestanu |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |