New Posts New Posts RSS Feed - privatni trener ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

privatni trener ?

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
pepita 1001 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pepita 1001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: privatni trener ?
    Posted: 08 Kolovoz 2007 at 18:50

Pozdrav!

Ovako, ja bih molila ako je netko dovoljno upucen da mi odgovori na sljedece;

- mene i prijateljicu zanima vjezbanje s osobnim trenerom, pa dali se to moze obavljat u troje, tj dali osobni trener moze raditi s nama objema u isto vrijeme? Jer koliko sam prckala po netu, uspjela sam vidit samo da osobni treneri rade š na š.

-koje su cijene odprilike po terminu? I kakvi su programi? Jer mislim da teretana nebi bas zadovoljila...nismo ljubiteljice sprava...vise nesto kaso crobno...

- i na kraju, jer mi moze netko nekoga preporuciti. Neki fitness centar kojem da se obratim ili sl.

Inace, iz zagreba smo.

Hvala.

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Kolovoz 2007 at 19:50
Dobrodosla

Pogledaj ovu temu :
https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=323& PN=2

Inace sve vece teretane imaju fitness trenere.  
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
fitnessHr View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fitnessHr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Kolovoz 2007 at 18:53
Vecina fitness trenera provodi osim individualnih treninga i treninge s grupama tako da nije nikakav problem ako vas dvije zelite raditi zajedno. Sto se tice programa to je stvar dogovora, ovisno o vasim zeljama i ciljevima. U Zagrebu ima dosta kvalitetnih trenera i teretana tako da vam nece biti veliki problem pronaci jednoga. Moj savjet vam je da prije nego ga angazirate procitate ovaj clanak

https://www.fitness.com.hr/savjeti/ostalo/Fitness-treneri.asp x

Edited by fitnessHr
Back to Top
Body_And_Mind View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Body_And_Mind Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Rujan 2007 at 20:23
 Zasto ti tvoj decko nebi bio privatan trener,bolje od tog ne moze
Back to Top
Theia View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Theia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Rujan 2007 at 10:09

Back to Top
habitus View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote habitus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Rujan 2007 at 15:34
Originally posted by pepita š00š pepita š00š wrote:

Pozdrav!

Ovako, ja bih molila ako je netko dovoljno upucen da mi odgovori na sljedece;

- mene i prijateljicu zanima vjezbanje s osobnim trenerom, pa dali se to moze obavljat u troje, tj dali osobni trener moze raditi s nama objema u isto vrijeme? Jer koliko sam prckala po netu, uspjela sam vidit samo da osobni treneri rade š na š.

-koje su cijene odprilike po terminu? I kakvi su programi? Jer mislim da teretana nebi bas zadovoljila...nismo ljubiteljice sprava...vise nesto kaso crobno...

- i na kraju, jer mi moze netko nekoga preporuciti. Neki fitness centar kojem da se obratim ili sl.

Inace, iz zagreba smo.

Hvala.

ako dodjete u istru(labin) imam vlastiti fitness,a provodim i grupne treninge na otvorenom kao npr. jogging,brzo hodanje
Back to Top
givenchy View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote givenchy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Rujan 2007 at 20:11
 isto zanima i mene.. po mogucnosti da mi netko iz ZG predlozi neku teretanu u centru.
Back to Top
heky009 View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote heky009 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Travanj 2010 at 23:08

RADIM PRIVATNE TRENINGE S CURAMA U TERETANI U CENTRU GRADA...

SVE ZAINTERESIRANE NEKA SE JAVE NA 098/š876-652.

HELENA   

Edited by heky009
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Travanj 2010 at 23:13
Malo mi je teško za povjerovat da se baš toliko vremena nema da sam malo prouciš po internetu o treninzima, ishrani i ostalome.
Ali svatko zna najbolje što hoce i kakve su mu mogucnosti, poanta je samo da ako se želi nešto, može se postici i sam.
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2010 at 15:37

Originally posted by Furai Furai wrote:

Malo mi je te±ko za povjerovat da se ba± toliko vremena nema da sam malo prouci± po internetu o treninzima, ishrani i ostalome.
Ali svatko zna najbolje ±to hoce i kakve su mu mogucnosti, poanta je samo da ako se µeli ne±to, moµe se postici i sam.

Furai

Hm, vidiš suprotnosti, mene takve stvari bas zanimaju i kad god imam viška vremena procitam nesto vezano za bb. Ali opet ima stvarno ljudi koji nemaju ama baš nimalo slobodnog vremena, ali takvih ljudi je nekolicina, vecina njih zeli proci tako da im drugi sastave treninge i ishranu, a zasto? Zato što je to najlakši nacin.

Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2010 at 16:23
 A cuj.. sve do cega dodjes na laksi nacin, ne cijenis.. zato je bolje sam sastavit si nesto, osjecat ces se bolje i pridrzavat se toga..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2010 at 16:45
Tako je, mislim da ni trener kad te pogleda ne može rec : e ovaj program je za tebe. Mora isprobavat, testirat, da vidi kako ide, na što najbolje odgovaraš. Prema tome, radije cu sam testirat na sebi. Ali to je samo moje mišljenje. 
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Travanj 2010 at 17:15

Originally posted by Furai Furai wrote:

Tako je, mislim da ni trener kad te pogleda ne moµe rec : e ovaj program je za tebe. Mora isprobavat, testirat, da vidi kako ide, na ±to najbolje odgovara±. Prema tome, radije cu sam testirat na sebi. Ali to je samo moje mi±ljenje. 

Upravo to!

Ne moze netko drugi znat bolje od samog tebe sto tebi odgovara i na sta najbolje reagiras. A za osobe koje od drugih traze da im rade programe mislim da njihov staz u teretani nece bit  dug. Ako želiš postic određene promjene u tjelesnom izgledu i zdravlju potrebno je puno vise od toga da ti netko "sastavi" trening, takav nacin zivota treba predstavljat uzitak.

Back to Top
NOpain-NOglory View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote NOpain-NOglory Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2010 at 21:41
  a gle neznaju svi sta treba gledat na sebi, koje promjene... kako sta reagira i to prepoznat.. to zahtjeva puno vremena... proucavanja, citanja itd.. neki ljudi nemaju vremena, dok drugi jednostavno nemaju volje za to i puste druge da prate promjene na njima...
osobno nemam para za trenera a i prije bi te pare bacio na tunu i whey, ali sito tako ne vidim razloga zasto netko nebi unajmio osobu koja ima znanje i kvalifikacije.. da si pojednostave stvari....
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
Back to Top
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2010 at 21:50
Originally posted by NOpain-NOglory NOpain-NOglory wrote:

a gle neznaju svi sta treba gledat na sebi, koje promjene... kako sta reagira i to prepoznat.. to zahtjeva puno vremena... proucavanja, citanja itd.. neki ljudi nemaju vremena, dok drugi jednostavno nemaju volje za to i puste druge da prate promjene na njima...
osobno nemam para za trenera a i prije bi te pare bacio na tunu i whey, ali sito tako ne vidim razloga zasto netko nebi unajmio osobu koja ima znanje i kvalifikacije.. da si pojednostave stvari....

Ma sve je to ok, ali trener nemože trenirat umjesto tebe i trener nemože trpat pola kile posnog umjesto tebe, dakle sve se svodi na to da ako stvarno nemaš volje i želje za neki napredak koji mozes sam ostvarit onda to nije to.
Back to Top
Sasa Rajnovic View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sasa Rajnovic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Travanj 2010 at 22:55
Napišite vi što hocete, ali mislim da je poprilicno jasno da uz dobrog i iskusnog trenera koji te trenira š na š ili u manjoj grupi uglavnom brže napredujemo. Grupni treninzi su meni zakon, ali budimo realni, u grupi se hvata prosjek vježbaca kad govorimo o potrebi za određenim tipom treninga. Samim tim, vecini takav trening ne odgovara u toj mjeri da bi napredovali najbrže što mogu. Također, ispravljanje tehnike, ucenje pokreta i slicno, ide nešto sporije jer se trener ne može svima posvetiti u isoj mjeri. To jasno ne znaci da grupni treninzi nemaju smisla, za rekreativce su više nego dobri, ali kad govorimo o nekome tko želi jednu višu razinu - osobni treninzi...
www.strongfirst.com.hr
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.