Raspberry Ketones |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Kolovoz 2012 at 11:14 |
jel tko probo kakvi su rezultati??? ja sam danas dobio pa cemo da vidimo.,, imam jos malo za skinit na gadnom sam rezu!!!
|
|
Cart
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja nisam;isprobaj pa nam reci jel pomaze . :); ja mislim uzet L-carnitin dvoumim se da ili ne
Edited by Cart - 30 Kolovoz 2012 at 12:43 |
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
l canitin uzimam stalno, dobar je l carnitin ako ga znas koristit,bitno je samo da se uzima na extra prazan zeludac i to 1 sat prije treninga i pomaze 100%, produzuje trening 30%
|
|
Cart
Post Options
Thanks(0)
|
jel se vide rezultati nakon uzimanja; i jesi li primjetio kakve zdravstvene probleme ?
Edited by Cart - 30 Kolovoz 2012 at 13:33 |
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
nema problema naravno da se vide rezultati ali uz dobru prehranu
|
|
Cart
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti za savjet;nadam se da ce ti ovi ketoni maline pomoci a ja cu probati s carnitinom,pozz
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
i da uzmi 2g odjednom kad budes uzimala l carnitin!
|
|
Cart
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam ja ona nego ON :D hehe hocu hocu
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
malo sam se zeznio :)
|
|
zilla
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma od toga nemaš nikakve koristi što se tiše mršavljenja... ako vec želiš da koristiš uzmi neki sagorjevac u kojem imaš sve što trebaš pa i taj l-carnitin izmedju ostalog... Ja trenutno uzimam dyma burn xtreme i trenutno mi je 5 dana kako ga uzimam uz trening i regulisanu prehranu... Što se tice ucinka trenutno mogu jedino potvrditi da mi da dosta snage, volje, živosti... Vaga je pokazala -3 kg u tih 5 dana al vjerujem da je više od 50% toga voda... Prave rezultate ocekujem tek nakon 15 dana uzimanja... I sa 100% sigurnošcu mogu potvrdit da je labrada charge bolji preparat od ovog pa sigurno za duplo... Ovo mi se cini kao lajt verzija u odnosu na Charge kad sam ga uzimao... Jer sa chargeom sam odma nakon 7 dana na odjeci primijetio drasticne razlike... |
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
ako cemo tako gledat onda uzmes lipofenom koji stvarno reze.!
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
pio ga je davor.. kaže da je bacio novce...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja ti kazem nas puno je koristilo u teretani i svi smo imali extra rezultat... ali ako nemas prehrnu sredjenu ma mos pit sta os.....
|
|
Cart
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam sve u potpunosti sredjeno i prehranu i treninge;koristim whey mislio sam uzet carnitin ali mi je sad zapeo za oko CEE i njega cu najvjerojatnije uzet da nabijem jos misicne mase samim time i ovo malo spekica sta ima ce otici a za karnitin cu jos malo pricekati.
|
|
deejay
Post Options
Thanks(0)
|
uzmi karnitin njega mozes uvjek koristit uz sve ostalo
|
|
Cart
Post Options
Thanks(0)
|
Znaci kazes da djeluje ! Nista probat cemo i to onda
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |