Nova moderatorica: Avangarde |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Rujan 2013 at 12:41 |
|
Pratim sve forum teme koliko stignem, i primjetio sam da se Avangarde iznimno trudi s pocetnicima na forumu, daje nam super prijedloge za jela za primamljivim fotkicama, motivira sve na napredak i daje dodatnu energiju forumu.
Uz prijedloge ostalih i naravno moju ocjenu, promovirao sam od danas Avangarde u moderatoricu na forumu. Cestitke, sada si top level zajedno s Gymkom, Iluvatar-om + samnom. ![]() Sada imaš neke nove funkcije uz ove standardne, a nove funkcije su: brisanje i editiranje postova / tema, preimenovanje tema, seljenje tema, zakljucavanje tema, stavljanje sticky tema i sl. Cestitam avangarde! Trenutno ima puno aktivnih clanova na forumu, sve iznimno cijenimo, no ovaj put smo odabrali Avangarde. Nadam se da nema uvrijedjenih, ovo je samo poticaj da budemo još bolji FIT community i da se još više družimo + dijelimo znanje i pozitivnu energiju. ![]() Edited by Zoki - 30 Rujan 2013 at 12:43 |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Naravno, Avangarde, ove dodatne funkcije nije potrebno koristiti svaki dan, samo u situaciji kada misliš da je potrebno. Vecinu tema osobno ocistim, preselim i sl., tako da ne misliš da sada imaš neku veliku obavezu ili zadatak.
Samo te želimo malo istaknuti i nagraditi! Naravno, dolaze još neke sitne pogodnosti uz ovu funkciju, o tome cemo preko PM-a.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
Cestitam dragaaaaaaaaa svaka cast!
![]() ![]() ![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
evo me s treninga pa preko moba pratim
![]() ![]() mett ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
|
Pa cestitam miss!!!
![]() Nemoj samo bit zlocesta prema meni, ja malo zezam, ali samo ih ljubavi! ![]() ![]() |
||
LiveStrong
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() Ma kakva ce to suradnja bit! ![]() ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
|
mislim na te funkcije dok me Gymka ne nauci da ne bi samo jedan dan dosli, a ono nema foruma
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
![]() |
||
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
|
znam te ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
Radimo backup foruma svaki dan, tako da ne može samo tako nestati.. ![]() Bez brige, sve ce biti jasno, nema tu problema.
![]() Edited by Zoki - 30 Rujan 2013 at 13:12 |
||
|
||
![]() |
||
|
a šta tebi reci osim ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
|
ma ofkors, malo se samo šalim, ali svakako cu za sve pitat Gymku, ipak je ona dobri duh foruma ![]() ![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
|
Cestitke :)
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
![]() |
||
veky81 ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
|
Cestitke draga od srca!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala davore i hvala veky
![]() |
||
cookies are for pussies
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
![]() Nema na cemu, sve si sama odradila
![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
|
cestitam i ja!!!!!!!!!!!!!
bravo!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
||
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |