Prijedlozi za forum |
Post Reply | Page 123 10> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2009 at 22:13 |
||
Da li bi uvodili kakve novitete na forum?
U 1.mj. krecemo vjerojatno s upgrade-om foruma pa bi voljeli sve želje cuti i ispuniti ih.. Zanima me da li vam nedostaje nešto.. da li bi dodavali kakve podforume i sl.. Recite slobodno sve.. Edited by Zoki - 05 Kolovoz 2012 at 23:51 |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa sve valja sa forumom.. jedino da se na pravi bas konkretan trening FAQ da ne ulecu sa pitanjima glupim ponekad koja su obradjena vec š00 puta.
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slazen se.da se jos ubaci konkretnih programa da neko moze tocno vidit sta,di i kako da bi se izbjegla nepotrebna pitanja |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
umrijet ce nam forum onda |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
vidjela sam na nekom forumu nešto kao mjerac kilograma..u obliku dužine sa brojevima..onda dolje piše pocetna, vremenski period, sadašnja i željena kilaža...bilo bi super kada bi tu imali tu opciju
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a pisat cemo gluposti u offtopicu.ma nevirujen da ce umrit ko oce sudjelovat sudjelovat ce,samo ce tako neke stvari bit jednostavnije
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
a inace vrvi životom |
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
a skoro 3000 ljudi registrirano,a samo š0ak ih sudjeluje ugl.a sta ces valjda su prezaposleni i ja nisan cilo lito dosa 4-5 puta
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja dođem jako cesto ali ništa se ne dešava, pa odem skužila sam da je kada sam tu, najviše 5 osoba online (i to ako je "dobar dan") dođu padobranci, napišu svoj problem i odu bajbaj za par dana |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I to ako 5.. ajde ajde.. imaju ljudi pametnijih stvari u zivotu nego visit na kompu.
|
|||
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa meni nije problem kad iman vrimena svratit ovde |
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa to nije problem, ali mnogo ljudi imaju dosta svojih problema i obveza pa ni ne razmisljaju da svrate ovdje
|
|||
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel se možeš prisjetiti na kojem forumu pa da pogledam? |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
A ostali: bit ce ekipe, ne brinite. Sad u 1.mj. kad krene shop, ima da svi budu kod nas + promovirat cemo portal malo jace. Don't worry!
Edited by Zoki - 25 Kolovoz 2012 at 15:39 |
|||
|
|||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
||
na www.kalorije.net - forum |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Može rubrika tipa VI PITATE _STRUcNJACI ODGOVARAJU, ka nešto šta si postavia ti Zoki pod ZDRAVLJE o rehabilitaciji i ozljedama, samo sad s više podrucja, npr. iz nutricionizma da neki nutricionist/dijeteticar može odgovarat na najkonkretnija pitanja ne sad samo vezano za mršavljenje/dobivanje mase nego i kod raznih patoloških stanja(bolesti).
I kako to uklopit u uravnoteženu prehranu tako da ne dođe do nedostatka nekih važnih nutrijenata. Može i ono o ozljedama ic pod to, dakle - baš PITANJA/ODGOVORI ali od strane strucnih ljudi koje si spominjao. |
|||
Post Reply | Page 123 10> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |