Vaši omiljeni kozmeticki proizvodi |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Sijecanj 2010 at 10:51 |
|
Tema je jasna. Neka piše tko želi, nije rezervirano samo za cure jer znamo da i decki danas jako drže do tih stvari
Moji favouriti su GELOVI ZA TUšIRANJE svih vrsta i mirisa, a najdraži su mi ovi novi s VANILIJOM I cOKOLADOM Također tu su i BODY LOSIONI Zatim nije mi žao izdvojiti za kvalitetne hidratantne kreme za lice, ali ipak mislim da me nitko ne može potuci u kategoriji SJAJILA I BALZAMA ZA USNICE(LABELLA) - tu vodim. Svaki tjedan jedan! What about you people? |
||
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam po zanimanju frizer i kozmeticar,i svoj veliki hobi sam i pretvorila u zanimanje.
pa recimo da ja kod kuce imam bas sve ono sto se u frizerskom i kozmetickom salonu moze naci jedino plasticne nokte ne volim. boju kose mjenjam nonstop. sad sam crna,proslu sedmicu sam bila rozasta moj muz kaze,da sam sacuvala svu ambalazu i flasice koje sam do sad potrosila i pobacala,mogli smo kucicu od njih da si sazidamo. |
||
jedna_mala
Mixa shakeove Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
omiljeni kozmeticki proizvodi... hm... parfemi trenutno noš - hypnose... od body losiona koristim - becutan (valjda se tak piše), gelovi za tuširanje - dove... što se šminke tice - crna maskara, crna olovka, tekuci puder i sjajilo... ostalo tipa rumenila, shineri, bronzeri, sjenila u raznim bojama, olovke za oci u raznim bojama, ruževi - su mi ajmo rec bespotrebni - rijetko stavljam išta od toga, a ak stavljam onda je to malo rumenila ili malo crnog sjenila - sedefasta sjenila ne volim... što prirodnije to bolje ovak opcenito za van mi je super onaj vamp look kreme za lice - avenove koristim... plasticne nokte isto ne volim - gelirani su mi ok - ali ak nisu prenakinđureni
|
||
danijel1402
Viden/a u gymu Joined: 02 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno za ubijat komarce po zidovima prije spavanja po ljeti - Fa vjerovatno ovo ne spada pod kozmetiku, ali sam eto prvi muški koji je ovdje pisao - a kome nije jasno - nek si pogleda ovo Edited by danijelš402 |
||
oldičan datkilgoraf trľai posoa, pąiem perko 010 rjieič um inuti, saom se jaivte ardi dogovroa an 0998030117. HVAAL NA POJVEREJNU!! |
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam pravi kozmeticki frik.
od parfema pa do šminke i mazalica za tijelo. Kod kuce imam jedno 30-tak parfema, nekoliko kutija punih šminke i kozmetickih preparata. Jednostavno si ne mogu pomoci |
||
anna
Viden/a u gymu Joined: 26 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Totalno ista stvar |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
[QUOTE=jedna_mala]
što se šminke tice - crna maskara, crna olovka, tekuci puder i sjajilo... ostalo tipa rumenila, shineri, bronzeri, sjenila u raznim bojama, olovke za oci u raznim bojama, ruževi - su mi ajmo rec bespotrebni - rijetko stavljam išta od toga, a ak stavljam onda je to malo rumenila ili malo crnog sjenila - sedefasta sjenila ne volim... što prirodnije to bolje ovak opcenito za van mi je super onaj vamp look QUOTE] Hehe, Jedna Mala Ja isto tako. Shimmeri, bronzeri, ri, ri i ostali na taj RI i druge sufikse ja za pola toga pojma nemam ni šta je - maskara, sjenilo (tamnoplavo, sivo i crno), sjajila ipak svih boja i vrsta, korektoric, puderic i to je to Najviše volim smokey eyes Ili je naglasak na ocima ili na usnicama, ne pretjerujem sa jakom šminkom nikad. Samo što prirodnije, apsolutno se slažem. A moram pohvalit i Danijela koji se kao prvo muško odvažio napisat tu koju rijec. Milsim, pa i decki koriste kozmecitke preparate FOR MEN, neka se slobodno jave sa svojim favoritima. Edited by Kate |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji parfemi su vam omiljeni?
Decki, da li koristite parfeme i koji su to? A žene, vi pocnite nabrajati koji su vam NAJ... |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nemam neki omiljeni kojeg stalno kupujem i to. Brate preveliko je i preprimamljivo tržište (parfema ) da bih se držala samo jednog.... imala sam doduše par parfema više puta ali ne držim se istih ko pijan plota.
Evo trenutno se "kupam" u Narciso Rodriguez - Essence. Savršen. |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro pitanje Zoki
Zadnjih dana kod mene "sve još miriše na" POISON, ELIZABETH ARDEN GREEN TEA, zatim mirisne vodice od BIOTHERMA, CALVIN KLEIN, a jako mi je dobar od Avona MAKES ME WONDER |
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad smo kod kupanja , zapravo se kupam (odnosno, tuširam) u Lanvinovom Rumeur 2 Rose .
Rumeur š smrdi |
||
Strong is the new skinny.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imao sam taj davno.. predobar je! Sada najviše koristim Hot Water Davidoff ili Givenchy. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Parfemi:
Diesel - Only the brave (najjaca bocica ikada) i nocna varijanta Paco Rabanne - Black XS, na Enin prijedlog |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako dakle, Zoki, Lega, Furai, tko je sljedeci?
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda Thorn |
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |