...antivirusni javlja - trojanac? |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Ožujak 2010 at 15:34 |
||
evo vec po drugi put danas kad dolazin na stranicu antivirus mi nalazi trojanca. jel ima jos ko kome se to desilo?? |
|||
frbi
Cita FAQ Joined: 09 Kolovoz 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni cijelo vrijeme na chromu izbacuje da je stranica
zavirusana i blokira mi ulaz |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni danas 2 puta trojanca uvatilo i sad kad san se logira pise mi da je blokiralo neke fileove na ovoj stranici. valjda nadje te koji su kriticni sta ja znan,neki preludi antivirus
|
|||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i kod mene sinoc š00 puta i danas jednom
|
|||
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moja budala ništa ne javlja
|
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni isto nis...
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Manje erotskih stranica pa vam nece izbacivat
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
da ih posjecujen onda bi bar zna do cega je ,al vidin ti znas iz iskustva |
|||
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha bas tako |
|||
|
|||
Closer
Viden/a u gymu Joined: 08 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 130 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni nod javlja da li da nastavi s ucitavanjem te stranice ili ne virusi nesto bla bla.. al zensko sam pa ne obracam bash toliko paznju na to =///
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Provjerit cemo to.
Postali smo "popularni" pa ljudi sve pokušavaju... Ako problem postoji, morat ce se rijesiti i sutra cu vas pitati da li vam javlja i dalje.. Ostanite u toku.. cimnem vas ovdje. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ako ste primjetili da vam antivirus iskace na samo određene stranice na fitness.com.hr-u, molim vas da nam pejstate adrese tih stranica ovdje..
|
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ljudi,
da li vam i dalje antivirus iskace? Molim vas javite... |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vidim nije vam strana ta tematika Btw, zoki meni ne iskace Edited by ThornOfFaith |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Interesting... |
|||
Shiny
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne izbacuje vise ali mi je izbacivalo svaki put kad krenem na fit blog...
|
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |